Haberler

Şahin, Eser'e Destek İçin Darende'de Seçim Çalışması Yaptı

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Darende adayımız güzel eserler bırakacak” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Darende adayımız güzel eserler bırakacak" dedi.

AK Parti'nin Darende Belediye Başkanlığı adayı Dr. Süleyman Eser'in seçim çalışmalarına katılmak üzere Darende'ye gelen AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, bir dizi ziyaretlerde bulundu. Belediye Başkanlığı ve kaymakamlık ziyaretlerinin ardından seçim irtibat bürosunu da ziyaret eden Şahin, daha sonra esnafla bir araya geldi.

Ziyaretlerde Şahin'e; AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Nuh Boyraz, Darende Belediye Başkanlığı adayı Dr. Süleyman Eser, AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.

Belediye ziyaretinde konuşan Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, "Sayın Vekilimiz ile gerek ilçe başkanlığımda gerekse belediye başkanlığımızda güzel çalışmalarımız oldu, Darende'mize güzel hizmetler getirdik. 98 milyon TL'lik bir yatırımın ilçemize yapılmasını sağladık" dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin ise konuşmasında "Darende'mize teşkilatımızın çalışmalarına katılmak üzere geldik. 30 Mart' a kadar bütün milletvekili arkadaşlarımızla teşkilatımızla sahada olacağız. Vatandaşımızı dinleyeceğiz, onların sorunlarına çare olmaya çalışacağız. AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar kurucu ilçe başkanlığımızı yapan, hem de biz il başkanı iken beraber çalıştığımız, akabinde de belediye başkanı seçilmesi ile güzel işler yapan ve teşkilatçı kimliği ile güzel işler yaptığına Şahit olduğumuz İsa Başkan'ımıza ben çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki hayatında insanlar için güzel şeyler yapmayı Cenab-ı Allah ona nasip eder. Kendisi Malatya'mızda Ankara'daki kapıları en çok aşındıran belediye başkanımız olmuştur. Bu iş bir bayrak yarışıdır İnşallah kısmet olursa bu hizmet bayrağını 30 Mart tan sonra da Dr. Süleyman Eser Bey ile taşımaya devam edeceğiz. Kendisine olan inancımız tamdır, kendisinin Darende ye güzel Eserler bırakacağını biliyoruz. Biz her zaman bir ve beraberiz AK Parti'nin en önemli özelliği de budur" ifadelerini kullandı.

Kaymakamlık ziyaretinde konuşan Kaymakam Bünyamin Kuş ise şunları söyledi:

"Sayın Vekilimize, Belediye Başkanımıza, Belediye Başkan Adayı ve Ak Parti yetkililerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum."

Ziyaretlerin ardından İlçe Seçim irtibat bürosunda partililer ve vatandaşlarla sohbet eden Mustafa Şahin, buradan da ilçe esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Darende Belediye Başkanlığı adayı Dr. Süleyman Eser ise Milletvekili Mustafa Şahin'e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini belirtirken, "Sayın Başbakanımızın teveccühünü karşılıksız bırakmayacak en yüksek oy oranı ile Darende ye hizmet edeceğiz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Şahin Süleyman Eser Ak Parti Darende Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title