Haberler

Şahin, Buğdaypazarı Mahallesi'nde Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Mehmet Ali Şahin ve beraberindekilerin esnaf ziyareti- Esnafla yapılan sohbet- Muhlistepesi mevkisinde sohbet AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin: - "Bizler birbirimizden kopmadık.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Mehmet Ali Şahin ve beraberindekilerin esnaf ziyareti- Esnafla yapılan sohbet- Muhlistepesi mevkisinde sohbet AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin: - "Bizler birbirimizden kopmadık. Çankırı'yı unutmadık, unutmayız da" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Bizler birbirimizden kopmadık. Çankırı'yı unutmadık, unutmayız da" dedi.Buğdaypazarı Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Şahin, Refah Partisi'nden 1987 yılında Çankırı Milletvekili Adayı olduğu dönemde çalışmalarını yaptığı Muhlistepesi mevkisinde gazetecilerle sohbet etti.O dönem çalışmalarını yürüttüğü Gül Apartmanı'nı görünce eski günlere gittiğini söyleyen Şahin, şunları kaydetti: "1987 yılında Refah Partisi'nden Çankırı Milletvekili Adayı olmuştum. Seçim çalışmalarını yapmak için Çankırı'ya geldim. O zaman Çankırı'da evim yoktu. Partinin Çankırı'daki merkezi bu apartmandı. Burada kalmıştım. 28 yıl önce seçim çalışmalarımız esnasında konakladığımız evin önündeyiz. O günleri dün gibi hatırlıyorum. O dönemlerden hatırladığım arkadaşlarım ve çocukları halen burada esnaflık yapmaktalar. Bizler birbirimizden kopmadık. Çankırı'yı unutmadık, unutmayız da."Şahin, seçime kısa bir süre kaldığını hatırlatarak, Çankırı'nın iki milletvekilliğini de istediklerini aktardı.Şahin'e ziyareti esnasında AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, AK Parti Çankırı Milletvekili Adayı Mehmet Emin Akbaşoğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman ve çok sayıda partili eşlik etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Mehmet Ali Şahin Ak Parti Çankırı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title