Haberler

Şahin: "Ak Parti Döneminde Türkiye'nin Çehresi Değişti Ama Yapacağımız Daha Çok İşler Var"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Mehmet Ali Şahin'in esnaf ziyaretlerinden detaylar- Mehmet Ali Şahin'in konuşması- Mehter Takımı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Antalya'da: - "AK Parti döneminde Türkiye'nin çehresi değişti ama yapacağımız daha çok işler var"- "AK Parti olarak hizmet için varız, halkın sorunlarını çözmek, Türkiye'yi daha da büyütmek, dünya milletleri içerisinde Türkiye'yi layık olduğu yere getirme düşüncesi içindeyiz" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, son bir yılda Türkiye'de üçüncü seçime gidildiğini belirterek, "AK Parti döneminde, Türkiye'nin çehresinin değişti, ancak daha yapılması gereken çok işler var "dedi.Şahin, Antalya'nın Kumluca ilçesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve belediye meclis üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Mehmet Ali Şahin'in esnaf ziyaretlerinden detaylar- Mehmet Ali Şahin'in konuşması- Mehter Takımı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Antalya'da: - "AK Parti döneminde Türkiye'nin çehresi değişti ama yapacağımız daha çok işler var"- "AK Parti olarak hizmet için varız, halkın sorunlarını çözmek, Türkiye'yi daha da büyütmek, dünya milletleri içerisinde Türkiye'yi layık olduğu yere getirme düşüncesi içindeyiz" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, son bir yılda Türkiye'de üçüncü seçime gidildiğini belirterek, "AK Parti döneminde, Türkiye'nin çehresinin değişti, ancak daha yapılması gereken çok işler var "dedi.Şahin, Antalya'nın Kumluca ilçesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve belediye meclis üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Antalya'ya önem verdiğini, Ankara'daki çalışmaları nedeniyle çok sık gelemediğini ifade eden Mehmet Ali Şahin, seçim çalışmaları kapsamında, Antalya'nın ilçelerini ziyaret ettiğini, Antalyalı olmamasına rağmen Antalyalıların kendisine sahip çıktığını, kendini Antalyalı gibi hissettiğini anlattı.2007-2011 yılları arasında Antalya milletvekili olarak TBMM'de görev aldığını hatırlatan Şahin, "Benim siyasi hayatımın şeref levhalarından biridir bu süre" dedi. - " Türkiye'nin çehresi değişti"Son bir yılda Türkiye'de üçüncü seçime gidileceğini hatırlatan Mehmet Ali Şahin, seçimin anayasanın ve yasaların koyduğu bir görev olduğunu vurguladı.AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana halkın desteğini alarak her seçimden zaferle çıktığını anlatan Şahin, sık sık seçim yapılıyor olmasının vatandaşı "bezdirebileceğini" ancak halkın demokrasiye inandığı için 7 Haziran'da da sandık başına giderek, iradesini ortaya koyacağını kaydetti.7 Haziran Milletvekili Genel Seçimi'nin Türkiye'nin geleceği açısından önemine işaret eden Şahin, "AK Parti döneminde Türkiye'nin çehresi değişti ama yapacağımız daha çok işler var. Seçimden sonraki 4 yıllık dönem Türkiye için son derece önemlidir. Siyasi istikrar içinde bir Türkiye olarak seçimleri geçirirsek, hedeflerimizin önemli bir bölümünü yakalayabiliriz. 7 Haziran seçimine giderken, AK Parti olarak tek başımıza iktidar talep ediyoruz" diye konuştu.- "AK Parti'nin hizmetleri referans"Halkın AK Parti'nin bugüne kadar yaptığı hizmetleri referans alarak yeniden destek vereceğine inandığını ifade eden Şahin, ilçe ziyaretlerinde ve seçim çalışmalarında da bunu gördüğünü aktardı. 8 Haziran'dan sonra başlayacak AK Parti iktidarının dördüncü döneminde de ülkede olduğu gibi Kumluca'ya da güzel hizmetler gelmeye devam edeceğinin sözünü veren Şahin, "AK Parti olarak hizmet için varız, halkın sorunlarını çözmek, Türkiye'yi daha da büyütmek, dünya milletleri içerisinde Türkiye'yi layık olduğu yere getirme düşüncesi içindeyiz" dedi.7 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olmadığını ancak partisine ve adaylara her zaman destek olacağını ifade eden Şahin, seçimin Türkiye'ye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Ali Şahin Ak Parti Antalya Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak? Survivor'da Yaman mı elendi? 2024 Survivor All Star'da eleme öncesi adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title