Haberler

Şahin: 4 İsimden Biri Başbakanlık Yapabilir

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Mehmet Ali Şahin "Başbakan yardımcısı 4 arkadaşımızdan biri başbakanlık yapabilir." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı belli olmadığını vurgulayan Şahin, Erdoğan'ın Köşk'e çıkması halinde başbakan yardımcılarından birinin başbakanlık yapabileceğini belirtti.

İşte Şahin'in açıklamalarından satırbaşları;

Başbakan’ın cumhurbaşkanı adayı olacağı sonucuna varırsak bu istişareler sonucunda Başbakan kim olacak, kongrede genel başkanlığa kim gelecektir. Bu görevlerle ilgili beklentim ve talebim yok.

"4 İSİM BAŞBAKANLIK YAPABİLİR"

Ancak Başbakanımız, cumhurbaşkanı adayı olursa ve seçilirse Başbakanlığı bırakacak. Bu durumda Başbakan yardımcısı arkadaşlardan birinin seçime ya da kongreye kadar Başbakanlık yapması mümkündür. Bu konunun da cumhurbaşkanlığı kadar önemli diye düşünüyorum. Sayın Arınç ‘’Başbakanımız cumhurbaşkanı adayı olursa seçileceğine inanıyorum. Gönlümden geçen de Gül’ün Başbakanlık görevine gelmesidir’’ demişti. Ben de hala aynı hissiyatta olduğumu söylemek isterim.

4 BAŞBAKAN YARDIMCISI VAR

Mehmet Ali Şahin'in açıklaması sonrasında gözler Başbakan Yardımcılarına çevrildi. Bakanlar Kurulu'nda 4 Başbakan yardımcısı bulunuyor.

Bu isimler Bülent Arınç, Ali Babacan, Beşir Atalay ve Emrullah İşler.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Mehmet Ali Şahin Bülent Arınç Ak Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (88)

osman akarosman_akar@hotmail.com:

başbakan.....Reza zarrap olmalı

62
8
yanıtYanıtla
alicansemcebatin@hotmail.com:

side aday bile yok ke MAL ınız var

yanıt0
yanıt0
osman akarosman_akar@hotmail.com:

enazından gemicikler.. vilalar... ayakabı kutucukları...milyon dolarları yok... AKP gibi...

yanıt0
yanıt0
kutuderindeniz2233@hotmail.com:

sayın Erdoğan tez zamanda öbür tarafa gidersin isş.yolun açık olsun

14
22
yanıtYanıtla
Erdoganersinsah@ukr.net:

Valla kusura bakma sensiz bir yere gitmem gidersem mutlaka senide gotururum

yanıt0
yanıt0
cevapdmfckdm@hotmail.com:

bizim için öbür taraf dediğin cennettir

yanıt0
yanıt0
Başkentmisafir@hotmail.com:

Yol arkadaşları akıl hocaları apoyu unutmuşlar.

19
14
yanıtYanıtla
sadooosadullahbiliktu@gmail.com:

onu siz düşünürsünüz yani ipten alanlar

yanıt0
yanıt0
Turanmisafir@hotmail.com:

Google bakınca aponun idamını engelleyen akp terörist başına sayın diye erdoğanı görüyorum.

yanıt0
yanıt0
hakhak@yahoo.com:

Bence Bülent Arınç herkesin hem fikir olduğu, düzeyli, terbiyeli, akıllı ve diksiyonu mükemmel bir bakan. Cumhurbaşkanlığı için biçilmiş kaftan. Gönül ister ki Erdoğan bir dönem daha olsun Başbakan biliyorum zor ve yıpratıcı bir süreç. Ama bu ülkenin buna ihtiyacı var. Sonra Cumhurbaşkanı olabilir. Olmalı da zaten. Hak ediyor.

16
13
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title