Haberler

Cesetleri Bulunan Anne ve Çocuklarının Cenazeleri Teslim Edildi

Güncelleme:

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde denizden çıkarılan anne ve 2 çocuğunun cesetleri yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde denizden çıkarılan anne ve iki çocuğunun cesetleri yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Esrarengiz ölümle ilgili soruşturma sürerken, anne ve çocuklarının cesedini almaya ayrı yaşadıkları öğrenilen eşi geldi.

Karamürsel ilçesinin Ankara Evleri sahilinde boğulmuş halde bulunan Derya Erdem (40) ve çocukları Bora Can Erdem (7) ve Türkkan Efsun Erdem'in (9) cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Yapılan otopsinin ardından cenazeler, kadının ayrı yaşadıkları öğrenilen eşi Asım Erdem'e teslim edildi. İki çocuğunu ve hayat arkadaşını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan baba Erdem'i yakınları teselli etti. Cenazelerin Kars'ın Akkaya ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Polis, iki çocuğuyla birlikte yaşadığı Kars'tan Karamürsel'de yaşayan kardeşinin yanına gelen Derya Erdem'in intihar etmiş olma ihtimalini araştırıyor. Kadının vücudunda darp izi olduğu iddiası kafalarda soru işareti oluştururken, anne ve iki çocuğunun kesin ölüm sebebi otopsi raporuyla netlik kazanacak. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Derya Erdem Karamürsel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title