Haberler

Sahil Güvenlik Komutanlığının 32. Kuruluş Yıl Dönümü

Bartın'da Sahil Güvenlik Komutanlığının 32. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Bartın'da Sahil Güvenlik Komutanlığının 32. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Sahil Güvenlik Amasra Grup Komutanı Yarbay Hakan Kaya, törende yaptığı konuşmada, İçişleri Bakanlığına bağlı genel kolluk bölümlerinden biri olan Sahil Güvenlik Komutanlığının, 1982 yılından bu yana görev ve sorumluluklarını başarı bir şekilde yerine getirdiğini belirtti.

"Komutanlığımızın yasa dışı göç ve kaçakçılıkla mücadele, doğal afetlerde yardım, yasa dışı su ürünleri avcılığı ve deniz kirliliğiyle mücadele gibi faaliyet alanları vardır" diyen Kaya, "Yine Sahil Güvenlik Komutanlığı, stratejik öneme haiz tesislerin denizden güvenliği gibi birçok alanda icra ettiği görevleriyle halkımızla iç içe yaşayan, üniforması ve duruşu ile marka olmuş bir genel kolluk kuvvetidir" ifadesini kullandı.

Daha sonra çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Törene, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Zonguldak Valisi Ali Kaban, Garnizon Komutanı Mehmet Erdemir, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Ramazan Kaplan, Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız ile askeri personel katıldı. - Bartın

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Kaya Amasra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title