Haberler

Sahibinden gerçek bir efsane, 87 model teknoloji harikası

Güncelleme:

Sahibinden satılık gerçek bir efsane. 1987 model Renault marka araç sıfır araçlara taş çıkaracak özelliklere sahip. Sahibinin hiç bir masraftan kaçınmadığı araç sahibinden.com adresinde nostalji araç severler tarafından yoğun ilgi gördü.

Sahibinden satılık emsalsiz araç. Sahibinden.com internet adresinde satılığa çıkarılmış en ilginç ilanlardan. 30 Ekim 2012 tarihinde yayınlanan ilan çok ilgi görünce efsane ilanlar kategorisinde yer almaya başladı. Araç 1987 model olmasına rağmen içinde 2015 model araçlara taş çıkaracak özellikler bulunuyor. Durum böyle olunca araç çok ilgi çekici bir hal alıyor.

KOLTUK ARKASINDA TELEVİZYON

Sahibinden satılık en yeni araçlarda dahi bulunmayan özelliklere sahip aracın öne çıkan özelliklerinden birisi televizyon eklentisi. Koltuk arkasına monte edilmiş televizyon ile yolculuk sırasında yolcular tv keyfi yapabilir. Türünün tek örneği başlığıyla açılan ilanda aracın özellikleri tek tek fotoğraflanmış. Zenon far ve yol bilgisayarının yanında ses sitemi de monte edilen araç nostalji sever müşterilerin oldukça ilgisini çekmişti.


Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Renault Gündem Haberler

500

Yorumlar (1)

elinde kalirmobilWeb@haberler.com:

26 bin buna verilmez o paraya linea almak daha akıllıca olur.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title