Haberler

Sahibinden Araç Satın Alacaklar Bu Modele Dikkat !

Güncelleme:

Sahibinden araç alırken bu modele dikkat. Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlara önemli uyarı. Sahibinden en fazla satılan araç markalarından Toyota, 112 bin 500 aracını hidrolik direksiyon ve elektrik aksamındaki hatadan ötürü geri çağırdığını açıkladı

Sahibinden araç alırken bu modele dikkat. Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlara önemli uyarı. Sahibinden en fazla satılan araç markalarından Toyota önemli bir karar aldı. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Toyota, 112 bin 500 aracını hidrolik direksiyon ve elektrik aksamındaki hatadan ötürü geri çağırdı.

"KAZA RİSKİNİ ARTIRABİLİR"

Toyota'dan yapılan yazılı açıklamada, geri çağrılan araçlarda tespit edilen fabrika hatasının hidrolik direksiyonu devre dışı bırakarak, kaza riskini artırabileceği belirtildi. Şirket, geri çağırmaya neden olan hatanın şimdiye kadar bilinen herhangi bir kaza ya da yaralanmaya yol açmadığını ve çağrılan araç sayısının 112 bin 500 olduğunu bildirdi.

ÜÇ ÜLKEDEKİ ARAÇ SAHİPLERİNİ ETKİLEYECEK

Açıklamaya göre, büyük oranda ABD, Kanada ve Meksika'daki araç sahiplerini etkileyecek olan geri çağırım, 2014 ve 2015 model RAV4 sportif arazi araçlarının (SUV) yanı sıra 2015 yapımı Highlander ve Camry'leri de kapsıyor.

ARAÇLAR ÜCRETSİZ TAMİR EDİLECEK

Hatalı araçlar, Toyota'nın yetkili satış bayileri tarafından ücretsiz olarak tamir edilecek.

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title