Haberler

Sahibinden alındığında demir yığınıydı, şimdi ise..

Güncelleme:

Sahibinden alındığında demir yığınıydı, şimdi ise eşi benzeri olmayan bir otomobil. Sahibinden hurda fiyatına aldı şimdiki değeri 800 bin TL Sahibinden aldığı demir yığını ile harikalar yaratan JF Launier isimli otomobil meraklısı vatandaşın azmi ortaya benzersiz bir araç çıkardı.

Sahibinden 400 dolara satın alıp servet sahibi oldu. Hurdalığa gidip sahibinden 1964 model araç satın alan JF Launier adından bir vatandaş sıkı bir ekip çalışmasının ardından eşsiz bir araba sahibi oldu. Sahibinden alındığında demir yığınından başka hiçbir şey olmayan 1964 model Buick Riveria yenileme çalışmaları tamamlandığında görenlerin gözlerini alamayacağı bir araç haline geldi.

JF Launier isimli kişi 1964 model Buick Riveria'yı sadece 400 dolar yani 1.108 TL'ye satın aldı. Hurda araca para ve bolca zaman harcayan Launier, hurdadan etkileyici bir otomobil yapmayı başardı. Arabanın değeri ise restorasyondan sonra 300 bin dolar yani 831 bin 225 TL'ye yükseldi. İşte JF Launier'ın muhteşem hurda arabası..

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title