Haberler

Şahibey'den Vatandaşlara Et Yardımı

İhtiyaç sahibi ailelerin evlerine et girmesi için düzenli olarak iki ayda bir et yardımı yapan Şahinbey Belediyesi, et yardımlarına devam ediyor.

İhtiyaç sahibi ailelerin evlerine et girmesi için düzenli olarak iki ayda bir et yardımı yapan Şahinbey Belediyesi, et yardımlarına devam ediyor.

29 bin 090 aileye et yardımı yapıldı

Sosyal belediyeciliğin gereğini yapan Şahinbey Belediyesi, dar gelirli ailelere yardımlarını sürdürüyor. Son olarak 11 sosyal tesiste,100 mahalleye hitap eden, 500 aileye 2 bin kilogram et yardımı yapıldı. Şahinbey Belediyesi Yaşar Torun Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen et dağıtımına Başkan Mehmet Tahmazoğlu da katıldı. Şahinbey Belediyesinin 2009 yılında başlattığı et yardımından bugüne kadar 29 bin 090 aile faydalanırken,116 bin 360 kg et dağıtıldı.

"2 Ayda bir et yardımı yapıyoruz"

Şahinbey Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Yaşar Torun Gençlik Merkezi yapılan et yardım programına katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımıza 2 ayda bir değişik bölgelerde et yardımı gerçekleştiriyoruz. Şu ana kadar 29.090 ailemize 116.360 kilo et yardımında bulunduk. Yaşar Torun Gençlik Merkezinde gerçekleştirdiğimiz et dağıtımı ile bu bölgede oturan ihtiyacı olan vatandaşlarımıza et ihtiyacını karşılıyoruz. Böylelikle ailelerimizin sofralarına kurban bayramından kurban bayramına değil yılın her döneminde et girmesini sağlıyoruz. Vatandaşlarınıza afiyet olsun" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title