Haberler

Sahaya Giren Taraftar Futbolcuya Saldırdı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. grup 8’inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor maçı sonrası saha içi karışırken, bir taraftar sahaya atlayıp oyuncaya saldırdı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. grup 8'inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor maçı sonrası saha içi karışırken, bir taraftar sahaya atlayıp oyuncaya saldırdı.

BAL 9. Grup 8'inci hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilecik Edebali Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçın ikinci yarısında oyuna sonradan giren Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sporlu 17 numaralı oyuncu İhsan Can Çınar, Bilecik İl Özel İdaresporlu futbolcular arasında itişmeler yaşandı. Taraftarların tepkisi ile karşılaşan İhsan Can Çınar buldukları bir gol sonrası tribünlere dönerek el hareketi yaptı. Maçın orta hakemi Mustafa Hakan Belder'in bitiş düğünü çalmasının ardından yaptığı hareket sonrası Bilecik İl Özel İdaresporlu futbolcuların tepkisi ile karşılaşan İhsan Can Çınar, koşarak soyunma odasına gitmek istedi. Bu sırada soyunma odasının girişinde tribünden sahaya atlayan taraftar Samet H.Ç. elindeki su dolu pet şişeyi İhsan Can Çınar'a fırlatarak, oyuncuya saldırdı. Bunun üzerine emniyet güçleri taraftarı etkisiz hale getirerek gözaltına aldılar. Saha içinde 2 takım oyuncuları arasındaki yaşanan sözlü ve fiili saldırıları ise, her iki takım yetkilileri önledi. Bu sırada taraftarların tepkisini alan oyuncu İhsan Can Çınar'ın antrenörü, taraftarlara dönerek, "Ben onun cezasını vereceğim merak etmeyin" demesine rağmen taraftarlar tepkilerine devam etti. Bir süre soyunma odasına giremeyen Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sporlu oyuncular taraftarların stadı terke etmesini bekledi. Stad boşalınca hakemler ile birlikte soyunma odasına giden oyuncular, bir süre soyunma odasından çıkamadılar. Stad çevresinin boşaltan ekipler, yoğun güvenlik önlemleri arasında konuk ekip oyuncuları otobüslerine bindirdi. Bu sırada soyunma odasından çıkan İhsan Can Çınar'a arkadaşları "Koş, koş geliyorlar" esprisi yapmaları üzerine İhsan Can Çınar, koşarak otobüse girdi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sporlu oyuncular ve teknik heyet, polis arabaları kontrolünde Bilecik'ten ayrıldılar.

Öte yandan gözaltına alınan taraftar, Bilecik Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Can Çınar Kütahya Bilecik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title