Haberler

Şahan Gökbakar'ı Sosyal Medyada Topa Tuttular

Güncelleme:

Komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı devşirme sporcuları eleştirdiği paylaşımıyla takipçileri tarafından topa tutuldu. Bazı hayranları Şahan'ın ırkçılık yaptığını öne sürdü.

Komedyen Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, devşirme sporcularımıza göndermede bulununca sosyal medya yıkıldı.

Gökbakar bu sporcular için 'Bu pırıl pırıl Türk gençleriyle gurur duyuyoruz… Helal olsun!' ifadesini kullanınca beklemediği tepkilerle karşılaştı. Kimi takipçileri Şahan Gökbakar'ı ırkçılık yapmakla suçlarken bazı hayranları da hak vererek sporun Türkiye'de gelişemediğini söyledi.

İşte Şahan'ın paylaşımı ve altına gelen yorumlar:

orhan_cemsit Bu ülkedeki bir çok gereksizden daha çok Türkler .!!!!

sitkiemrekarabulut En azindan bunlar vasifli Avrupa sampiyonu olan vatandaşlarimiz…vasifsiz Suriyelilerin mangal yapip denize girerken görüntülerini de paylasirsan sevinirim..Naim de devşirmeydi…halter çağ atladi…

bld06muhsin Gerçek bizim olan bebeler koşmayı pek sevmezler

nil388 Yok Türk değillermiş bizden olsalarmış da 10. olsalarmış ne gerek var bu ırkçılığa! Şampiyonayı izlediniz mi bilmiyorum ama o sporcuların hepsi kazanınca armayı öptü Türk bayrağı açtı. Türkiye adına yarışmaktan gurur duyduğunu söyledi. Ne demiş Atatürk " Ne mutlu Türk'üm diyene " böyle bir ırkçılığa gerek yok.

trgyevrn Suriyeliden Türk olacaksa bunlar on kat daha türk. Helal olsun

temiz.idris Primsiz sporcular bunlar

bahcivancesur Hepsine tesekkür ederiz de!!! Türk degiller. Ama bayramızı sallandıriyorlar tebrik etmek lazım...

serinkan biraz güneşte fazla kalmış bu gençler. 50+ güneş kremi lazım

mert_ak55 Ayşe Begüm Onbaşı?Gurur mu istiyorsun al sana gurur.Tek başına gitti tek başına kazandı ve geldi.Pırıl pırıl bu oluyo işte

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şahan Gökbakar Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (5)

türk:

zerre kadar milli duygularım kıpırdamadı . ulan dışardan sporcu ithal edip gurur duymak ne demek tam tersine zavallı olduğumuzun göstergesi 80 milyon insanın var düştüğün duruma bak yazık

25
5
yanıtYanıtla
dddd:

bu sözüyle ırkçılık mı yapmış oluyor yani her sözden her kelamdan bi anlam çıkartmayı bırakın artık faşist faşist diye diye fesatlaşanlardan olmayın.

18
5
yanıtYanıtla
İŞE BAK:

DERİSİNİN RENGİ ÖNEMLİ DEGİL BAYRAK DALGALANIYOR SEN ONA BAK HINBIL

15
5
yanıtYanıtla
ali:

İtalya milli futbol takımına Türkiye forması giydirip Dünya şampiyonasında 1. olmasına ne kadar sevinecekseniz, atletizmde şampiyon olanlara da o duyguyla sevinirsiniz. . . . Kim kimi kandırıyor Allah aşkına. .

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ola valla yanlıs yapıyorsunuz can allahın mulk allahın baskasının mulkunde caka atmak inananlara yakısmaz ınsan oldugumuza sukur etmelıyız mutluluk ıste budur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title