Haberler

Şahan Gökbakar, Eşi Selin Ortaçlı'nın Doğumuna Girdi

Güncelleme:

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı'nın oğlu dünyaya geldi. Oğlunun doğumuna giren Gökbakar, doğumhaneden fotoğrafını yayınladı ve espriyi patlattı.

Geçtiğimiz mayıs ayında Prag'da evlenen Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı'nın oğlu dünyaya geldi. Gökbakar, önceki gün oğlunun doğumunu kuvözde çekilen fotoğrafının altına "Veee baba oldum" notuyla duyurdu. Ünlü komedyen, dün de doğumhanede çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabına yükledi.

"ELİNİ TUTTUĞUM FURKAN HOCA DEĞİL, BENİM HANIM"

Oğlunun doğumuna giren Gökbakar, eşinin doktoru Furkan Kayabaşoğlu'na teşekkür mesajı yayınlandı: "Bebeğimizin ilk günden itibaren takibini yapan ve finalde de güvenle doğurtan değerli dostumuz doktorumuz Furkan Kayabaşoğlu... Sana ve kliniğine ne kadar teşekkür etsek az Furkan Hoca. Bu deneyimi senle yaşamış olmaktan çok mutluyuz. İyi ki varsın! Bu arada elini tuttuğum Furkan Hoca değil, benim hanım. Aman yanlış olmasın."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şahan Gökbakar Selin Ortaçlı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

klasik ünlü koyun psikolojisi:

pis narsistler. kendilerini sergilemeye bayılıyorlar.

7
6
yanıtYanıtla
İNSAF:

Küçük ivedik doğdu nihayet inşallah anneye benziyodur::)))) şaka şaka hep sen mi komiklik yapacaksın sıra bizde

12
0
yanıtYanıtla
sevda:

Gerçekten anlamıyorum hem haberi okuyup yorum yapan,hem bizi ilgilendirmiyor diyen kişiler size silah zoruyla okutan mi var yoksa??? Bu arada tebrikler.Allah anali babalı buyutsun.Vatana,millete hayırlı bir evlat olsun.

8
1
yanıtYanıtla
KÜBRA UĞUR:

HAYIRLI OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH BÜYÜDÜĞÜNDE BABASI GİBİ KOMEDYEN OLUR. . . .

3
1
yanıtYanıtla
Fm:

Ben erkek sandim esiymis

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title