Haberler

Şahan Gökbakar'dan Erdoğan'a Hakaret Eden Komedyene Sert Sözler

Güncelleme:

Şahan Gökbakar, Türkiye ile Almanya arasında mizah krizine neden olan komedyen Jan Böhmermann için "Bu şeref yoksunu dingilin yaptığı dünyada değil, uzayda da suçtur" dedi.

Komedyen Şahan Gökbakar, Alman ZDF kanalında Jan Böhmermann'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'ye yönelik sözleriyle ilgili ağır konuştu.

"İŞLEDİĞİ NEFRET SUÇUNUN BEDELİNİ ÖDEMELİ"

Instagram hesabından bir yazı paylaşan Gökbakar şunları söyledi: "İzlediğim ilk andan itibaren gördüğüm şey Türk bayrağının önüne geçip ülkeme ve ülkemin Cumhurbaşkanına çok ağır küfür eden aşağılama, hakaret ve nefret suçu işleyen haysiyetsiz ahlaksız bir insanın zırvalıkları... Şovmen demeye bin şahit gereken bu zavallı Alman genç... İşlediği nefret suçunun bedelini ödemeli... Çünkü bu şeref yoksunu dingilin yaptığı dünyada değil, uzayda da suçtur."

ALMANYA'DAN KAÇIYOR

Türkiye ile Almanya arasında mizah krizine neden olan komedyen Jan Böhmermann programına bir süre ara verme kararı aldı ve Almanya'dan ayrılacağını açıkladı.

"PROGRAMIMA ARA VERME KARARI ALDIM"

Facebook hesabından açıklama yapan Alman komedyen Jan Böhmermann, "Ekibimle birlikte 3 yıldan bu yana politikadan magazine kadar bir çok konuyu mizahi bir dille ele aldık. Son iki haftadan beri ise biz basına haber olduk. Programımıza kısa bir süreliğine ara verme kararı aldık. Böylece internet dünyası ve kamuoyu mülteci sorunu, kedi videoları ve Sophia Thomalla'nin aşk yaşamı gibi önemli konularla yakından ilgilenme fırsatı bulur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şahan Gökbakar Almanya Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

garaudy Mobil-ANDROID:

Şahan Gökbakar kısa zaman sonra bir tv kanalında show una başlar cukkasini kapar. .helal sana Şahan im..sende mali götürdün

0
0
yanıtYanıtla
Bu adam kim Mobil-IOS:

3. Sınıf komedyen reklam yapmak icin konusmus işte

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title