Haberler

Sahabenin İzinden Ümmet Sofrasına

Her gün bir sahabenin mezarını ziyaret eden Suudi Arabistanlı emekli müezinlerin son durakları Erzurum oldu. Türkiye'yi karış karış gezen emekli müezinler, Erzurum'da bulunan sahabe mezarlarını ziyaret ettiler.

Zahit Kotku Derneğinin misafiri olarak Erzurum'a gelen emekli müezinler, iftar yemeğinde Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneğine üye misafir öğrencilerle bir araya geldiler. 25 ülkeden 40 misafir öğrencinin bulunduğu iftar sofrası renkli görüntülere sahne oldu. Ramazanın bu güzel atmosferinde farklı coğrafyaların insanları okunan ezanla beraber oruçlarını açtılar.

Birlik ve beraberliğe çok fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde ümmetin insanlarının bir araya gelmesi çok anlamlı bulduğunu ifade eden Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Ertan Halit Aksakal, davete katılan misafirlere teşekkür etti. Ramazan ayının son günlerini yaşamaktayız, yaklaşmakta olan Kadir gecesini şimdiden tebrik eden Aksakal ümmetin derdi ile dertlenen herkesin işini Cenab-ı Allah'ın kolaylaştırmasını diledi.

Suudi Arabistanlı emekli müezinlerin Erzurum'dan sonraki durağı Gümüşhane daha sonra İstanbul'a geçecek olan emekli müezinler buradaki ziyaretleinin akabinde Mekke'ye dönecekler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aksakal Türkiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title