Haberler

Şah-Mat Sesleri Şanlıurfa Piazza'dan Yükseldi

Güncelleme:

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde, Öğrenciler Arası Satranç Turnuvası düzenlendi.

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde "Öğrenciler Arası Satranç Turnuvası" düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilen satranç turnuvası, çeşitli sanatsal, kültürel ve sosyal etkinlikleriyle bölge halkına sosyal bir yaşam alanı sunan Şanlıurfa Piazza'nın Şah-Mat sesleriyle şenlenmesini sağladı.

Piazza yemek katında iki gün süren turnuva, 6-11 yaş küçükler ve 12-16 yaş yıldızlar olmak üzere 2 kategoride gerçekleşti. Turnuva sonunda her kategoride ilk 3'e giren öğrencilere Piazza yönetimi tarafından çeşitli ödüller verildi.

6-11 yaş küçükler kategorisinde birinciliği elde eden Mustafa Ertaş Samsung fotoğraf makinesi, ikinci olan öğrenci Fatma Altun Panço'dan 200 TL hediye çeki, üçüncü olan Yusuf Çakır ise Ada Kitapevi'nden 150 TL'lik hediye çeki kazandı.

12-16 yaş yıldızlar kategorisinde birinci olan Muhammed Alparslan Media Markt'tan Poly tablet, ikinciliği elde eden Sedat Özkınacı Bimeks'ten Philips MP3 çalar, üçüncü olan Mehmet Yaşar Babaoğlu ise Adidas'dan 150 TL'lik hediye çekinin sahibi oldu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title