Haberler

Şah Fırat Operasyonu'nda Şehit Olan Başçavuşun Baba Ocağına Ateş Düştü

Şah Fırat operasyonunda kaza sonucu şehit olan Muharebe Astsubay Başçavuş Halit Avcı’nın baba ocağına ateş düştü.

Şah Fırat operasyonunda kaza sonucu şehit olan Muharebe Astsubay Başçavuş Halit Avcı'nın baba ocağına ateş düştü.

Süleyman Şah Saygı Karakolu'na yönelik operasyonda muhabere astsubayı Halit Avcı, yaşanan kaza nedeniyle şehit oldu. Şehit eşinin hamile olduğu ve bir erkek çocuğunun olacağı öğrenildi.

Şehidin babası Mustafa Avcı, olayın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kendisini telefonla aradığını dile getirerek, "Sabah kalktık komutanlar geldi acı haberi verdi. Gece hiç yatmadık uyumadık. Ne diyeyim bilmiyorum. Sınırlar ötesinde çocuğum ölmüş. Cumhurbaşkanı da aradı Başbakan da aradı. Daha detaylı bilgi gelmedi. Orada kalp masajı da yapmışlar ama kurtaramamışlar. 16 yıllık askerdi, 3 ay önce buradaydı, benim oğlum her Pazar günü beni aramazsa anasını arardı. Şimdi Pazar günü acı haberi geldi. Bu Pazar arayamadı. Mart ayının 19'unda ilk çocuğu doğacaktı" dedi.

Anne Fatma Avcı ise, oğluyla en son geçen hafta Pazar günü görüştüklerini belirterek, "Yavrumu bana getirin göreyim. En son geçen Pazar günü aradı, konuştuk. Benim yavrumun çocuğunun doğmasına bir hafta kaldı" diye konuştu.

Öte yandan, şehidin cenazesinin bu akşam saatlerinde Trabzon'a gelmesi bekleniyor. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Avcı Süleyman Şah Halit Avcı Politika Güncel Haberler

title