Haberler

Sağlıkta Yeni Dönem Başladı

Güncelleme:

Gebze sağlık sektörüne yeni bir marka geldi. Uzman kadrosu ve deneyimli ekibiyle Medcity Cerrahi Tıp Merkezi Gebze'de hizmet vermeye başladı.

Fizik tedavi alanında sadece Gebze'nin değil Kocaeli ve İstanbul'un marka kurumlarından olan Fizikmer sağlıkta büyük bir dönüşümü başlattı. Gebze merkezli faaliyetlerini yürüten ve ağrılıklı olarak fizik tedavi ünitelerinde hizmet veren Fizikmer, artık tam donanımlı bir hastane oldu. Yenilenen yapısı ve uzman kadrosuyla Medcity Cerrahi Tıp Merkezi, Gebzeli hastaların hizmetinde. Fizikmer'in fizik tedavide gösterdiği üstün başarı ve kaliteli sağlık hizmeti yeni dönemde Medcity adıyla tüm branşlarda gösterilecek. Gebzeliler kaliteli sağlık hizmetine Medcity ile rahat ulaşacak.

24 SAAT KESİNTİSİZ SAĞLIK HİZMETİ

SGK anlaşmalı olarak faaliyetlerini sürdüren Medcity Cerrahi Tıp Merkezi, acil servisi ve çağrı merkeziyle 24 saat hastalarına hizmet verecek. Medcity Cerrahi Tıp Merkezi uzman ve akademik kadrosuyla; acil servis, aile hekimliği, evde bakım hizmetleri, dahiliye, genel cerrahi, kadın doğum, ortopedi, nöroloji, psikiyatri, KBB, göz hastalıkları, üroloji, radyoloji, obezite ve beslenme branşlarında hizmet verecek. Alanında uzman doktorların bulunduğu tüm branşlardan SGK ve özel sağlık sigortalı hastalar faydalanacak.

GEBZE'NİN DEĞİL BÖLGENİN HASTANESİ

Medcity Cerrahi Tıp Merkezi, sadece Gebze'ye değil; Dilovası, Darıca ve Çayırova ilçelerine hizmet vererek, bu ilçelerin tamamına hitap edecek. Fizik tedavi ve rehabilitasyon dalında zaten bir marka olan Medcity, tecrübeli ekibiyle; felç rehabilitasyonu, ortopedik rehabilitasyon, fizik tedavi, beyin felci rehabilitasyonu, osteopati, lenf ödem, ozon terapi ve medikal masaj branşlarında hizmetler sunacak.

GÜZEL GÖRÜNMENİN ADRESİ; MEDCİTY

Sağlıkla ilgili aradığınız tüm çözümleri sunan Medcity, medikal estetik çalışmalarında bir hayli tecrübeye sahip. Medcity uzmanları; lazer epilasyon, dolgu, botox, lipoliz, exilis(bölgesel zayıflama) ve cilt bakımı hizmetlerini de sorunsuz bir şekilde Gebzeli hastalana sunacak. Gebze sağlık sektörüne ciddi bir yatırım yapan Medcity, hizmet verdiği tüm branşlarda sunduğu kaliteli hizmetleri önümüzdeki günlerde kamuoyuna daha ayrıntılı bir şekilde tanıtacak.

MEDCİTY OBEZİTEYE SAVAŞ AÇTI

Medcity Grup yönetim kurulu başkanı Semih Yegin yaptığı açıklamada yenilenen yapı ve büyüyen sağlık kadrosuyla Medcity Tıp Merkezi'nin bölgede önemli bir açığı kapacağını ifade etti. Sağlıklı beslenme, obezite, sağlıklı zayıflama gibi branşlarda iddialı olduklarını söyleyen Yegin, "Cerrahi kliniğimiz son sistem teknolojik aletlerle donatılmış ameliyathane ve endoskopi ünitesi ile başhekim Op. Dr. Serhat Çitoğlu'nun yönetiminde hizmet vermektedir.

Standart konvansiyonel ameliyatların yanı sıra özellikle bölgede eksikliği bilinen obezite, reflü ve tiroid cerrahisinde bu açığı kapatacak günümüzün en son gelişmelerini bölge halkına sunmayı hedefliyoruz. Ekip olarak yıllardır Gebze'de birçok yeniliğe imza atmanın haklı gururu ile bundan sonrada bu öncü modeli Medcity çatısı altında devam ettireceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title