Haberler

Sağlıkta VM Dönemi Başlıyor

Güncelleme:

Türkiye'nin en büyük hastane zinciri Medical Park, Kocaeli'de yeni bir markayla hizmet vermeye hazırlanıyor.

VM MEDICAL PARK KOCAELİ HASTANESİ AÇILIYOR

Ağustos ayında VM Medical Park markasıyla faaliyete geçecek olan hastane; kişiye özel, ileri tanı ve tedavi yöntemleriyle bölgede fark yaratacak

Türkiye'nin ulaşılabilir ve en yaygın hastaneler grubu olan Medical Park, ülkemizin üretim üssü olarak bilinen Kocaeli'nde VM Medical Park markasıyla faaliyete geçiyor. Sağlıkta hasta odaklı üstün hizmet anlayışını benimseyen VM Medical Park Kocaeli, Ağustos ayı itibariyle hasta kabulüne başlıyor.

48 bin metrekare kapalı alanda, 242 yatak kapasitesi, 10 ameliyathane ve 101 poliklinik ile hizmet verecek olan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, değişen yaşam şekline adapte olan hastanecilik anlayışını Kocaeli'ye taşıyacak. Dünya ile aynı anda uygulanan tüm teşhis ve tedavi yöntemlerini, yenilikçi tıp teknolojilerini ve en iyi hekim kadrosunu çağdaş bir hastane ortamında bir araya getirecek.

SAĞLIKTA DÜNYA STANDARTLARI SUNACAK

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi'nin hasta odaklı hizmet anlayışı, ileri tanı ve tedavi yöntemleri, uzman ve akademik hekim kadrosu ve sağlık kavramını öne çıkaran vizyonuyla bölge halkı, sağlıkta dünya standartlarıyla buluşacak.

Lider doktorları, alanında uzman hemşireleri, alt yapı ve teknolojik özellikleriyle hizmet kalitesindeki çıtayı daha da yükselterek fark yaratmaya hazırlanan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, tedavi yaklaşımları kadar misafir hizmetleri ve hasta bakım anlayışıyla da sağlıkta yeni bir dönemi başlatacak. Uluslararası kalitede hizmet verecek olan hastanede; kardiyolojiden ortopediye, ürolojiden tıbbi onkolojiye, nörolojiden plastik rekonstrüktif cerrahiye birçok farklı branş yer alacak.

KOCAELİ'NDE ÇITA YÜKSELECEK

'Herkes İçin Ayrıcalıklı Sağlık Hizmeti' sloganıyla yola çıkan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, deneyim ve performanslarıyla öne çıkarken yüksek standartlarıyla da Kocaeli'nde çıtayı yükseltecek. Etkin, sürdürülebilir, dinamik ve takım çalışmasına dayanan işleyiş sistemi ile de sağlıklı bir geleceğin kapılarını aralayacak. SYMBOL Alışveriş ve Yaşam Merkezi içerisinde yer alan, şehre yakın olması açısından da ulaşımda büyük avantaj sağlayacak olan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, kısa zamanda bölgenin referans hastanesi olma hedefiyle sağlıkta yeni bir ekolün öncülüğünü üstlenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Medical Park Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title