Haberler

Sağlıkta Memur-sen ve Medical Park İşbirliği

Üyelerine ve ailelerine daha iyi yaşam koşulları sunmak için Gaziantep’te birçok firma ve kurum ile ortak çalışmalar yürüten Memur-Sen Gaziantep Şubesi, üyelerinin ve 1.derece yakınlarının özel sağlık kuruluşlarından indirimli olarak yararlanmaları ve kaliteli Sağlık hizmeti alabilmeleri için Medical Park Gaziantep Hastanesi ile Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş,Adıyaman ve Kilis illerindeki Memur-Sen üyelerini ve 1. derece yakınlarını kapsayan sağlık protokolü imzaladı.

Üyelerine ve ailelerine daha iyi yaşam koşulları sunmak için Gaziantep'te birçok firma ve kurum ile ortak çalışmalar yürüten Memur-Sen Gaziantep Şubesi, üyelerinin ve 1.derece yakınlarının özel sağlık kuruluşlarından indirimli olarak yararlanmaları ve kaliteli Sağlık hizmeti alabilmeleri için Medical Park Gaziantep Hastanesi ile Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş,Adıyaman ve Kilis illerindeki Memur-Sen üyelerini ve 1. derece yakınlarını kapsayan sağlık protokolü imzaladı.

Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde gerçekleşen imza törenine Memur-Sen adına Gaziantep Memur-Sen Şube Başkanı Ahmet Gök, Memur-Sen Anlaşmalı Kurumlar Koordinatörü Üyesi Ali Yücel ve Memur-Sen'e bağlı sendikaların Gaziantep Şube Başkanları katılırken, Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Uz. Dr. Sadrettin Haksal ve Medical Park Gaziantep Hastanesinin üst düzey yöneticileri katıldı.

İmza töreninde konuşan Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Uz.Dr. Sadrettin Haksal, herkes için sağlık anlayışıyla hizmet veren Medical Park Gaziantep Hastanesi olarak pek çok derneğe ve firmaya destek verdiklerini belirtti. Haksal, Medical Park Gaziantep Hastanesi olarak özel sağlık kuruluşları kapsamında Gaziantep ve çevresine kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmeti vermeyi hedeflediklerine dikkat çekerek, pek çok kurum ve kuruluşların üyelerine daha iyi hizmet verebilmeleri için yanlarında olduklarını,bu bağlam da tüm Gaziantep halkına hizmet vermekten memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Gök, imza töreninde yaptığı konuşmasında, "Yine üyelerimiz ve ailelerinin de özel sağlık kuruluşlarından yararlanmaları ve kaliteli Sağlık hizmetine ulaşabilmeleri için Medical Park Gaziantep Hastanesi ile bu protokolü imzalıyoruz ve bundan mutluluk duyuyoruz ve bu bağlamda bize destek olan Medical Park Gaziantep Hastanesi'ne teşekkür ederiz" dedi.

Memur-Sen Anlaşmalı Kurumlar Koordinatörü Ali Yücel ise yaptığı açıklamada, tüm Memur-Sen üyelerinin her şeyin en iyisine, en kalitelisine layık olduklarını ifade ederek, Gaziantep genelinde, branşlarında/sektörlerinde kendilerini kanıtlamış olan, hizmetten ve kaliteden ödün vermeyen başta sağlık olmak üzere eğitim, akaryakıt, giyim, gıda, beyaz eşya, mobilya, halı yıkama, ulaşım, kargo vb. sektörlerdeki bir çok firmayla, üyelerinin menfaatlerine olan protokollere imza attıklarını söyledi. Yücel, Memur-Sen Gaziantep Şubesinin anlaşmalı kurumlar ailesine dahil olmak isteyen firma ve kuruluşlara kapılarının açık olduğunu belirtti.

Samimi bir havada gerçekleşen toplantı imzaların atılmasıyla son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Şanlıurfa Gaziantep Memur Sen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title