Haberler

Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü"

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında Uşak Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü yapıldı.

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında Uşak Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşü yapıldı.

Uşak Belediyesi önününde toplanan bir grup vatandaş ellerindeki döviz ve pankartlarla İsmetpaşa caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanına yürüdü.

Cumhuriyet Meydanında grup adına konuşan Uşak Halk Sağlığı Müdürü Hasan Kaya, toplumun yüzde 71.9' unun hareketsiz yaşadığını belirterek bunun önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Fiziksel aktivitenin alışkanlık haline gelmesi gerektiğini belirten Kaya, "Fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılmasında fiziksel aktivite ili ilgili özel gün ve haftaların etkin olarak kutlanması önemlidir. Bu nedenle 'Sağlık için hareket et" sloganıyla birlikte müdürlüğümüzün personeli ve halk ile birlikte bu yürüyüşü düzenledik" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Kaya Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title