Haberler

Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdüler

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı (2014-2017) kapsamında 2014 Yılı “Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı” ilan edilmesi üzerine Aydın Halk Sağlığı il Müdürlüğü tarafından her ay yapılan etkinlikler kapsamında Ekim ayı etkinliği 18 Ekim 2014 Pazar günü yapıldı.

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı (2014-2017) kapsamında 2014 Yılı "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" ilan edilmesi üzerine Aydın Halk Sağlığı il Müdürlüğü tarafından her ay yapılan etkinlikler kapsamında Ekim ayı etkinliği 18 Ekim 2014 Pazar günü yapıldı.

Etkinlik kapsamında Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı, Obezite, Diyabet ve Metabolik Hastalıklar Daire Başkanlığı'nın emirleri gereği, Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şubesi Obezite, Diyabet ve Metabolik Hastalıklar Birimi koordinasyonunda, il geleninde faaliyet gösteren Kamu kurum ve kuruluşları işbirliğinde kamu kurum kuruluşlarında görevli personel ve aileleri ile, sağlık personeli ve ailelerinin katılımıyla 18 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 11.00'de Malazgirt Meydanı'ndan başlayan yürüyüş, Lefkoşe Bulvarı boyunca devam edilerek, Girne Bulvarı ve Kemer Bulvarı üzerinden Üçgözler Caddesine varılarak Tralleis Antik Kenti kazı alanında sonlandırıldı. Katılımcılar yürüyüş sonrasında Tralles antik kenti kazı alanı ziyaret etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title