Haberler

Sağlıklı Yaşam İçin 80 Km Yürüdü

Sağlıklı yaşama dikkati çekmek isteyen Fehmi Çalışkan, Beypazarı'ndan Dudaş köyüne kadar 40 kilometre yürüyüp aynı yoldan geri döndü.

Sağlıklı yaşama dikkati çekmek isteyen Fehmi Çalışkan, Beypazarı'ndan Dudaş köyüne kadar 40 kilometre yürüyüp aynı yoldan geri döndü.

Çalışkan, yaptığı açıklamada, sağlıklı yaşam ve sağlık için yürüdüğünü söyledi. Düzenli yürüyüş yaptığını ifade eden Çalışkan, "Herkese de tavsiye ediyorum. Tabii ki yürüyüşler düzenli olması gerek" dedi.

Sağlıklı ve zinde kalmak için doğada yürümenin önemine işaret eden Çalışkan, "Son bir yıldır düzenli yürüyüşlere başladım. Bir süredir Dudaş köyü ile Beypazarı arasında yürümek istiyordum. Bugün 40 kilometre yol yürüdüm. Buradan kahvede oturan hemşehrilerime ve hafta içinde resmi dairelerde çalışan tüm insanlara sesleniyorum. 'Mutlaka hafta sonları yürüyüşe zaman ayırın ve yürüyüşü ihmal etmeyin' göreceksiniz sağlıklı olacaksınız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Beypazarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title