Haberler

Sağlıklı Mutfaklar, Kocaeli Kitap Fuarı'nda

Güncelleme:

Açıklamaları ve Karatay diyeti ile ezber bozan Prof. Dr. Canan Karatay, 19 Mayıs'ta 7. Kocaeli Kitap Fuarı'na konuk olacak

Diyet ve sağlıklı beslenme konusunda ezber bozan açıklamalarıyla son dönemde büyük ilgi gören Prof. Dr. Canan Karatay, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 16-24 Mayıs tarihleri arasında yedincisini düzenleyeceği 7. Kocaeli Kitap Fuarı'na konuk olacak. Prof. Dr. Canan Karatay, 19 Mayıs Salı günü "Hayat Kurtaran Karatay Diyeti" konulu bir söyleşi gerçekleştirecek. Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki Yahya Kaptan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek söyleşi 12.00'de başlayacak. Prof. Dr. Karatay, söyleşinin ardından satış rekorları kıran kitaplarını okurları için ''Sağlıklı Mutfaklar Projesi'ni yürüten KO-MEK'in standında imzalayacak.

SAĞLIKLI MUTFAKLAR PORJESİNİN SON KONUĞU

Öte yandan Prof. Dr. Canan Karatay, kitap fuarı dolayısıyla geleceği Kocaeli'nde, KO-MEK' in beslenme alanında çığır açan Sağlıklı Mutfaklar Projesi'nin de son uzman konuğu olacak. Bilindiği gibi KO-MEK, bu yılki ilçe sergilerinin açılışlarında sağlık ve beslenme alanında uzman konukları davet ederek, Kocaeli halkıyla bir araya getiriyordu. Bu çerçevede ilçe sergilerinin açılışına Dr. Ender Saraç'tan, Erkan Şamcı'ya, Dr. Gürkan Kubilay'dan Dr. Fevzi Özgönül'e ve Dr. Halil İbrahim Erbıyık'a kadar birçok önemli isim katıldı. Alanında uzman isimler, KO-MEK ilçe sergileri ile Kocaeli halkına beslenme konusunda doğru bilinen yanlışları anlatarak, önemli bilgiler sundu. Proje kapsamındaki son söyleşiyi 7. Kocaeli Kitap Fuarı'nda Prof. Dr. Canan Karatay verecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

19 Mayıs Karatay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title