Haberler

Sağlıkla Gülümsemenin Anahtarı Bir Tık Ötede

Güncelleme:

Kids&Gourmet, dijital ortamda ücretsiz dergi okumanın ayrıcalığını taşıyan seçkin okuyucularına, Dentway Diş Kliniği Suadiye'nin inanılmaz indirim fırsatları ile sağlıklı gülümsemenin anahtarını sunuyor.

Sağlıkla gülümseyen bir nesil için, diş sağlığı ve bakımı yetişkinler için olduğu kadar, çocuklar için de önemlidir. Özellikle, bebeklik döneminden başlayarak, gelişme çağındaki çocukların ağız ve diş bakımları, periyodik olarak bir diş hekimi tarafından yapılmalıdır.

Sağlıklı çocuk beslenmesi ve çocuk sağlığı temalı ilk dergi olan Kids&Gourmet, seçkin okurları için özel bir indirim kampanyası düzenledi. Dergiyi bir tık ile dijital ortamda okuyanlar, Dentway Suadiye Diş Kliniği'nden kendilerine veya çocuklarına özel indirim hakkı kazanıyor.

Kampanya kapsamında Kids&Gourmet ücretsiz dijital dergiyi; Kids&Gourmet web sitesinden, Turkcell Dergilik, dMags ve Apple Store' dan indirerek, Dentway sayfasına tıklayan, açılacak formdaki kısa bilgileri dolduran ve indirimli paketlerden birini seçen okurlar, 31 Mayıs 2014 tarihine kadar Dentway Suadiye Diş Kliniği' den tek kullanımlık indirim kazanıyor. Bilgi formuna ad-soyad, e-mail adres bilgilerini girerek, tercih edilen indirimin seçilmesi kampanyaya katılım için yeterli.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Suadiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title