Haberler

Sağlıkçılardan "Sağlık Şöleni"

Sağlıkçılar 10-15 Mart Tıp Bayramı'nda düzenleyecekleri "1.Sağlık Şöleni" ile Antalyalı vatandaşlarla bir araya gelecek.

Sağlıkçılar 10-15 Mart Tıp Bayramı'nda düzenleyecekleri "1.Sağlık Şöleni" ile Antalyalı vatandaşlarla bir araya gelecek. Düzenlenecek şölende tiyatro, müzik ve yarışmalarla Tıp Bayramı'nın kutlanacağı bildirildi.

Akdeniz Üniversitesi, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği ve Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün katılımıyla 10-15 Mart tarihleri arasında ortaklaşa düzenleyeceği "1.Sağlık Şöleni" ile vatandaşlarla bir araya geleceği bildirildi. Bu yıl ilkinin düzenleneceği şölende her yıl kutlanan Tıp Bayramı'nın bu yıl farklı bir etkinlikle şölen havasında kutlanacağını belirten Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Taş, şölenin Antalya merkez başta olmak üzere Kumluca, Korkuteli, Alanya ve Döşemealtı ilçelerinde halkla iç içe bir şekilde kutlamayı planladıklarını kaydetti.

Sağlık çalışanlarının rol aldığı "Tabip Osman" isimli bir tiyatro oyunun Kurtuluş Savaşı'nda yaralı askerleri tedavi ederken oğlunu tedavi edemediği için kaybeden bir doktorun dramının anlatıldığı belirtilirken, şölenin 9 Mart'ta Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayacağı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi İl Sağlık Müdürlüğü Tıp Bayramı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title