Haberler

Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanları Gümüşhane Üniversitesinde Buluştu

Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanları toplantısının onbirincisi, Gümüşhane Üniversitesinde (GÜ) gerçekleştirildi.

Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanları toplantısının onbirincisi, Gümüşhane Üniversitesinde (GÜ) gerçekleştirildi.

GÜ Sağlık Yüksekokulu evsahipliğindeki toplantıya, Gümüşhane, Hacettepe, Ankara, Atılım, Trakya, Başkent, Selçuk, Süleyman Demirel, Sivas, Kırıkkale, Karadeniz Teknik, Acıbadem, Marmara, Lefke Avrupa ve İstanbul Aydın üniversitelerinin sağlık yönetimi bölüm başkanları katıldı.

GÜ Sağlık Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sedat Bostan, yaptığı konuşmada, toplantının amacının, lisans ve lisans üstü düzeyde eğitim veren sağlık yönetimi bölümlerinin, akademik zenginliğini artırmak,  mezunların bilgi ve becerilerini kamu ve özel sektörün ihtiyaçları doğrultusunda yönlendirecek içerikler hazırlamak olduğunu belirtti.

Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Öztürk ise sağlık işletmelerinin son derece dinamik, değişken ve rekabetin yoğun olduğu bir ortamda hizmet verdiğini ifade ederek, "Böyle bir ortamda insan sağlığını koruma ve iyileştirme fonksiyonunu, dolayısıyla toplumun sağlık düzeyini yükseltme görevini üstlenen sağlık sektörünün etkili ve verimli tarzda yönetilmesi son derece önemlidir" dedi. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Demirel Trakya Bölgesi Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title