Haberler

Sağlık'ta A'dan Z'ye Ortopedi

Sağlık Söyleşileri programı kapsamında Tavşanlı’ya gelen Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Taner Güneş, merak edilen birçok konu hakkında doyurucu bilgiler verdi.

Sağlık Söyleşileri programı kapsamında Tavşanlı'ya gelen Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Taner Güneş, merak edilen birçok konu hakkında doyurucu bilgiler verdi. Güneş, Tavşanlı halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Tavşanlı Belediyesi ve Özel bir hastanenin iş birliğinde düzenlenen sağlık söyleşileri devam ediyor. Bu kapsamda Tavşanlı'da Ortopedi dalında düzenlenen konferansa birçok kişi yakın ilgi gösterdi. Uzman doktorlardan tavsiyeler alan vatandaşlar yaşadıkları bazı sıkıntılar konusunda da sorular yönelterek tedavi süreçleri hakkında bilgi edindi.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Taner Güneş tarafından katılımcılara omuz ve dirsekten, kalçaya, diz ve ayak cerrahisinden, çocuk ortopedisine, spor yaralanmalarından, ameliyat süreçlerine kadar pek çok konuda bilgi verildi. Söyleşi sonunda katılımcıların sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Taner Güneş katılımdan son derece memnun olduğunu söyleyerek Tavşanlı halkına teşekkür etti. Hekimler olarak hastalıkları değil, hastaları tedavi ettiklerini vurgulayan Güneş, ilçeye tekrar gelerek hastalarıyla birlikte olacağını söyledi.

Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden ise verimli geçen söyleşi sonrasında Prof. Dr. Taner Güneş'e teşekkür ederek günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title