Haberler

Sağlık Sorunu Olanlara Seçimde Taşıma Hizmeti

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, evde sağlık hizmeti sunulan hastalara, vatandaşlık görevlerini yerine getirmelerini sağlamak için 1 Kasım'da taşıma hizmeti verileceklerini açıkladı.

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, evde sağlık hizmeti sunulan hastalara, vatandaşlık görevlerini yerine getirmelerini sağlamak için 1 Kasım'da taşıma hizmeti verileceklerini açıkladı.

Dr. Mustafa Uzun yaptığı açıklamada, tatil süresinin 4-5 güne çıkması sebebiyle sağlık hizmetlerinin sunumunda herhangi bir aksaklığa sebebiyet verilmemesi için gereken önlemlerin alındığını vurguladı. Dr. Uzun, Sağlık problemleri nedeniyle evde sağlık hizmeti alan ve hareket etmekte zorlanan vatandaşların, oy kullanmalarında sağlıklı diğer vatandaşlarımızla eşdeğer olabilmeleri amacıyla 1 Kasım'da Halk Sağlığı Müdürlüğü, Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Biriminde çalışacak olan personel sayısı, İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin katkılarıyla arttırılarak seçim günü 25 personel ve 6 araç ile hizmet vereceklerdir. Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımız '444 38 33' numaralı telefonu arayıp il plaka kodu 71 tuşladıktan sonra taleplerini iletmeleri gerekmektedir. Sağlıklı, sorunsuz, vatanımıza ve milletimize hayırlı bir seçim olmasını temenni ederim" dedi. - Kırıkkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Uzun Kırıkkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title