Haberler

Sağlık Sen Sağlıkta Şiddete Hayır Basın Açıklaması Yaptı

Güncelleme:

Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şubesi N.Fazıl Şehir Hastanesi önünde Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesinde hunharca katledilerek öldürülen meslektaşları Op.Dr. Kamil FURTUN için yoğun bir katılımla basın açıklaması yaptı.


Basın Açıklamasına İl Sağlık Müdürü Dr. Murat COŞKUN, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Semih YANCAR, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet YENER, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Mali Başkanı Murat BULUT, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Harun ÇETİN, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Şemi ATİLLA, Sağlık Çalışanları ve hasta ve Hasta yakınları da katıldı.

Basın Açıklamasında Öncelikle İl Sağlık Müdürü Dr.Murat COŞKUN ve Ardından N.Fazıl Şehir Hastanesi Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Şemi ATİLLA birer açıklama yaparak Olayı nefretle kınadıklarını ve bir daha bu tür olaylarla karşılaşmamak adına gerekli tedbirleri alacaklarını kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kahramanmaraş Samsun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title