Haberler

Sağlık-Sen: Sağlıkçıların Hakları İçin Masada Olacağız

Güncelleme:

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, 500 bin sağlık ve sosyal hizmet çalışanın hakları için toplu sözleşme masasında olacaklarını söyledi.

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Sağlık Sen olarak ise 500 bin sağlık ve sosyal hizmet çalışanın çalışma koşulları ve hakları için, önümüzdeki hafta başından itibaren toplu sözleşme masasında olacaklarını söyledi.

"Sağlıklı, Huzurlu ve Hakkaniyetli Çalışma Koşulları Temin Edilsin"

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, "500 bin sağlık ve sosyal hizmet çalışanını, sağ salim evine dönmesi duasıyla işine uğurlayan, devletine, milletine emanet eden aileleri, onların sağlıklı, huzurlu ve güven içinde çalıştıklarından emin olmak istiyor. Sağlık çalışanlarının risk altında işlerini yapıyor. Fiziksel, kimyasal, biyolojik ve psiko-sosyal tabanlı riskler nedeniyle sağlıkçılar tehlikeli işler kategorisinde yer alıyor. Üstüne her geçen gün artan şiddet belasının da mağdurları olmaya devam ediyoruz. Terörün sağlık çalışanları ve kurumlarını vahşice hedef aldığı günler yaşıyoruz. Bütün bu olumsuzluklara rağmen sağlık hizmetlerini aksatmadan, hiçbir tehdide boyun eğmeden hem devletimizin, hem de mesleğimizin onuruna sahip çıkarak görevimizi yerine getiriyoruz. Bunun karşılığında da devletimizden sağlıklı, huzurlu ve hakkaniyetli çalışma koşulları temin etmesini istiyoruz" dedi.


"Bürokrasi Emek Hazımsızlığı Yaşıyor"


Sağlık çalışanları olarak kendilerine bugüne kadar sergilenen duyarsızlığı Kamu İşveren Kurulu'nun yakalandığı bir hastalık olarak gördüklerini dile getiren Ensarioğlu, "Devletin en tepesinin, cumhurbaşkanımızın talimatına rağmen iki yıldır yıpranma payı hakkını vermeyen bürokrasinin, emek hazımsızlığı yaşadığını düşünüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Ekonomi

Diyarbakır Nurhak Sağlık Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title