Haberler

Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş: Provokasyonlara Gelmeyelim

Sağlık-sen Genel Başkanı Metin Memiş, ülkede son 4 aylık süreçte karanlık ellerin düğmeye bastığını söyleyerek, "Ülkemizin birliğini bozacak provokasyonlara gelmeyelim" dedi.

Sağlık-sen Genel Başkanı Metin Memiş, ülkede son 4 aylık süreçte karanlık ellerin düğmeye bastığını söyleyerek, "Ülkemizin birliğini bozacak provokasyonlara gelmeyelim" dedi.

Metin Memiş, sendikanın Tokat Şubesi tarafından bir restoranda düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantı öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Memiş, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini söyledi. Ülkede son 4 ayda karanlık ellerin düğmeye bastığını belirten Memiş şöyle konuştu:

"Vatan evlatlarını şehit veriyoruz. Askerimiz, polisimiz haince kalleşçe pusularla şehit edildiler. Bu oyunu çok iyi okumak, görmek lazım. Hele içinde bulunduğumuz durumda yanı başımızdaki Suriye'de Rus uçaklarının hava bombardımanı, İran'ın direk Suriye'nin içinde olması 900 kilometre sınırı olan Suriye'nin Türkiye'yi endişelendirdiğini de görüyoruz. Bu terör olayları nedeniyle de son günlerde ülkemizde sanki bir etnik çalışma başlatmak isteyen unsurları gördük. Bir takım provokasyonlar oldu ama milletimiz bu provokasyonların önüne geçti. Amaç bu ülkede Türk-Kürt kardeşliğini bozmak, bu ülkeyi Suriye gibi yapmak, bu ülkenin gelişmesini büyümesini engellemek. Elbette şehit cenazeleri nedeniyle ciğerimiz yanıyor. Bizim ciğerimiz bir gün yanıyor ama onların ailelerinin ciğeri her gün yanacak, sürekli yanacak. Fakat birileri amacına ulaşmasın, ülkemizin birliğini bozacak provokasyonlara gelmeyelim. Bu ülkenin geleceğine beraberliğine hep birlikte katkı sunalım diyorum."- Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Memiş Suriye Tokat Politika Güncel Haberler

title