Haberler

Sağlık Sen Gaziantep Şubesi 4. Olağan Kongresi Yapıldı

Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi’nin 4. Olağan Genel Kurulu geniş bir katılımla yapıldı.

Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi'nin 4. Olağan Genel Kurulu geniş bir katılımla yapıldı. Kongrede mevcut Başkan Mehmet Ali Arayıcı'nın karşısına başka bir rakip çıkmadı.

Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu, Şehitkamil Devlet Hastanesi Konferans salonunda yapıldı. Genel kurula Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Genel Başkan Vekili Semih Durmuş, Sağlık Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor, Eğitim Bir Sen Gaziantep Şube Başkanı Mithat Sevin ve sendika üyeleri katıldı. Kongrenin divan başkanlığını yapan Eğitim Bir Sen Gaziantep Şube Başkanı Mithat Sevin, genel kurulun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Genel Kurul'un açış konuşmasını mevcut başkan Mehmet Ali Arayıcı yaptı. Arayıcı, Kobani gerginliği ile alakalı konuşarak sağduyu çağrısında bulundu. Arayıcı, şu şekilde konuştu:

"2006 yılında kurucu şube başkanı olarak görevlendirildiğimde 150 üyemiz mevcuttu. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sosyal, kültürel, hukuki ve diğer alanlarda haklarını savunmak; çalışanları ortak bir paydada buluşturmak ve sendikacılığı bir aile ortamına dönüştürmek 16 Haziran 2006 yılında 1. Olağan kongremizi gerçekleştirdik. Peygamber efendimizin 'Sizin en hayırlınız insanlara en çok faydalı olanınızdır' hadisi şerifinden yola çıkarak yoğun bir çalışma temposu içerisine girdik"

Mevcut Başkan Mehmet Ali Arayıcı Genel Kurula tek liste ile girdi. Arayıcı'nın yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu: İbrahim Gözüyukarı, Hasan Yuvanık, Selahattin Gür, Atilla Karaoğlu, Metin Gündoğan, Yusuf Bal. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Şehitkamil Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title