Haberler

Sağlık-Sen Elazığ Şube Başkanı Karataş'tan Başbakana Teşekkür

Sağlık ve Sosyal hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Elazığ Şube Başkanı Mehmet Karataş, 13 Mayıs 2014 tarihinde Ankara’da düzenlenen Sağlık Çalışanları Türkiye Buluşması programında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan sağlık çalışanlarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi yönünde bazı taleplerde bulunduklarını, bu taleplerin Başbakan Erdoğan tarafından kabul edildiğini açıkladı.

Sağlık ve Sosyal hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Elazığ Şube Başkanı Mehmet Karataş, 13 Mayıs 2014 tarihinde Ankara'da düzenlenen Sağlık Çalışanları Türkiye Buluşması programında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan sağlık çalışanlarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi yönünde bazı taleplerde bulunduklarını, bu taleplerin Başbakan Erdoğan tarafından kabul edildiğini açıkladı.

Yıpranma payı, lisans tamamlama ve kreş konularında olumlu görüşmeler yapıldığını aktaran Karataş, düzenlediği basın toplantısında, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarına duyarlılık gösterip gerekli iyileştirmeleri yapan Başbakan Erdoğan'a teşekkür etti. Sağlık Sen'in sendikacılık hayatında 19 yılı geride bıraktığını anımsatan Karataş, "Sağlık Sen Elazığ Şubemiz 2007 yılından itibaren sürdürdüğü büyümenin karşılığı olarak bu yıl da sağlıktaki tüm kurumlarda yetkiyi almış ve 15 Mayıs 2014 resmi tutanaklara göre üye sayısını 3.480 olarak tespit ettirmiş olup, en yakın sendikaya 7 kat fark atmıştır. Kurulduğumuz günden beri sendikacılığı kamu görevlileri, ülkemiz ve insanlık için yaptık. Bunu yaparken medeniyet değerlerimize bağlı kaldık, değerler sendikacılığı yaptık. Geçen süre içinde bu ilkelerimizden taviz vermeden başımız dik, alnımız ak yürüdük. 13 Mayıs 2014 tarihinde Ankara'da düzenlenen Sağlık Çalışanları Türkiye Buluşması programında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yıpranma payı, lisans tamamlama ve kreş konularını talep ettiklerini, bu talebin aynı anda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi. Bu şu demektir; sağlık çalışanlarına her 5 yıla 1 yıl yıpranma payı verileceğinden sağlık çalışanlarının 5 yıl erken emekli olması demektir. Yine tüm sağlık çalışanlarının eğitim düzeylerinin yükselmesi önemsediğimiz bir konuydu. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında ön lisans mezunu olan tüm sağlık çalışanlarımız istedikleri takdirde sınavsız uzaktan eğitim sistemi ile lisans eğitimlerini tamamlayabilecekler. Sağlık çalışanlarımızın çoğu bayan olması ve evli olanların çocuklarına bakmakta zorluklar oluştuğundan kreş hizmeti verilmesi için de çalışmalar yaptık. Kreş hizmetlerinin son aşamaya geldiği ve kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacağının müjdesini de sağlık çalışanlarımıza veriyoruz. En önemli taleplerimizden biri de ek ödemelerimizin emekliliğe yansımasıdır. Bu hususun da inşallah çözüme kavuşacağını ümit ediyoruz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarına duyarlılık gösterip gerekli iyileştirmeleri yapan Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyorum" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Karataş Elazığ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title