Haberler

Sağlık-Sen'den Dt. Lütfi Çiftçi'ye Ziyaret

Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimliği görevine başlayan Dt.Lütfi Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimliği görevine başlayan Dt.Lütfi Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette hastanedeki çalışmalarla ilgili bilgi alan Gökhan Yünkül, Dt.Lütfi Çiftçi'nin, hastanede daha önce başhekim yardımcısı görevinde olmasının yeni dönemde bir çok artısının olacağını ifade etti. Yünkül, "Sağlık hizmetlerinde nitelikli ve donanımlı yöneticilerin çalışan ve vatandaşın memnuniyetini doğrudan etkilediğine şahit olmaktayız. Sinerjinin önemli bir halkası yönetim kademesidir, bu noktada Lütfi Bey, Bursa ADSH'de güzel hizmetlere devam edecektir. Bizler çok çalışmaya ve üretmeye mecburuz, bunu sadece bir iş olarak değil, vatandaşlık borcu, daha iyisini yapabilmenin kaygısı ile yapmalıyız. Bulunduğumuz coğrafyada ülkemizin yüklendiği misyon bunu gerektirmektedir. Türkiye'nin farkında olan uluslararası şer odakları, içerideki piyonları aracılığı ile ülkemizin geleceğini sabote etmektedirler. 15 Temmuz alçak darbe girişimi bu alçak zihniyetin ifrazat olarak kendini dışa vurmuştur. FETÖ ve benzeri oluşumlar bu ülkede kendilerine istedikleri zemini hiçbir zaman bulamayacaktır. Bu millet 15 Temmuz gecesi canını ve malı feda ederek, yeniden bir dirilişe imza atmıştır. 15 Temmuz ruhu bugün ve yarın hep diri tutulmalıdır" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt.Lütfi Çiftçi, Sağlık-Sen ve Memur-Sen'in Türkiye'nin en önemli sivil toplum örgütleri olduğunu ifade etti. Çiftçi, "Tarafımıza tevdi edilen bu görevi tüm gayretimizle en iyi şekilde ifa etmenin gayreti içerisinde olacağım. Ekip çalışması ile çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın en üst düzeyde memnuniyeti sağlayacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Yünkül Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title