Haberler

Sağlık-Sen'de Adayların Seçim Çalışmaları Başladı

Sağlık-Sen Adıyaman Şubesinin önümüzdeki günlerde yapılması planlanan kongresiyle ilgili adaylar çalışmaya başladı.

Sağlık-Sen Adıyaman Şubesinin önümüzdeki günlerde yapılması planlanan kongresiyle ilgili adaylar çalışmaya başladı.

Adıyaman Sağlık-Sen Şubesi Başkan adayı olan Yasin Barutçu, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni gezerek seçim çalışmalarının startını verdi. Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaretinde sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen ve seçimde destek isteyen Yasin Barutçu, adaylığıyla ilgili basın açıklamasında bulundu.

Yasan Barutçu, ilkeli ve demokratik bir sendikal anlayışla bu yola çıktıklarını belirterek, "Çıktığımız bu kutlu yolda, bugün ilk ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bütün sağlık çalışanlarını kucaklayarak, demokratik ve ilkeli bir duruş sergileyeceğiz. 'Ben' merkezli değil, 'biz' merkezli bir sendikal anlayış içerisinde hareket edeceğiz. Üyelerimizden aldığımız güçle, hakkı ve adaleti savunmaktan ödün vermeyeceğiz. Bütün üyelerimizi sendikal çalışmalarımızın içine alacak şekilde bir sistem kuracağız. Yaptığımız çalışmalardan, bütün üyelerimizi haberdar ederek, üyelerimizin fikirlerini ciddiyetle önemseyeceğiz. Günün her saati bizlere ulaşabilecek ve sorunlarınızı gönül rahatlığıyla iletebilecek, sıkıntılı ve mutlu günlerinizde bizleri yanı başlarında görecekler. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla sendikacılık yapacağız. Faaliyet ve harcama raporlarımızı bütün üyelerimizin inceleyebilmesine imkan vereceğiz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title