Haberler

Sağlık (Medula Uygulamalarında) ve Sigortacılık İşlemlerinde Yapılacak Kesinti Hakkında Duyuru

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Birim Adı: Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü / Bilgi Sistemleri ve Siber Güvenlik Daire Başkanlığı 19.12.2014 DUYURU SAĞLIK (MEDULA UYGULAMALARINDA) VE SİGORTACILIK İŞLEMLERİNDE YAPILACAK KESİNTİ HAKKINDA DUYURU Kurumumuz performans iyileştirme çalışmaları devam etmekte olup, gelişen teknolojiye göre yazılımlarımız ve donanımlarımız sürekli güncellenmektedir.

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü

Birim Adı: Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü / Bilgi Sistemleri ve Siber Güvenlik Daire Başkanlığı

19.12.2014

DUYURU

SAĞLIK (MEDULA UYGULAMALARINDA) VE SİGORTACILIK İŞLEMLERİNDE YAPILACAK KESİNTİ HAKKINDA DUYURU

Kurumumuz performans iyileştirme çalışmaları devam etmekte olup, gelişen teknolojiye göre yazılımlarımız ve donanımlarımız sürekli güncellenmektedir.Bu kapsamda yapılacak iyileştirme çalışmalarına 19 Aralık 2014 tarihinde saat 24:00’de başlanılacak ve 20 Aralık 2014 tarihinde saat 01:00’de (1 saat) (Cuma gününü Cumartesi gününe bağlayan gece) sonlanacak şekilde planlama yapılmıştır. İşlem süresince sözleşmeli sağlık hizmet sunucuları MEDULA Uygulamalarında ve Sigortacılık İşlemlerinde hizmet verilemeyecektir. Çalışması tamamlanan uygulamalar 24:20 den itibaren devreye alınabilecektir. Bilgilerinize rica ederim.

Kaynak: SGK / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title