Haberler

Sağlık İçin Yürüyüşe Devam

Güncelleme:

Diyarbakır'da 'Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı Etkinlikleri' kapsamında "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşleri" etkinliği düzenlendi.

Diyarbakır Halk Sağlığı İl Müdürlüğü koordinasyonunda 2014 'Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı Etkinlikleri' kapsamında ""Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Yürüyüşleri" etkinliği düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait tesislerde gerçekleştirilen etkinliğe; Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fatih Mehmet Aslan, Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları Dr. Murat Koç, Dr. İnci Sobi Yavaş ve Dr. Seyfettin Sarıbaş, Halk Sağlığı Müdürlüğünden yetkililer, sağlık çalışanları, eşleri ve çocukları katıldı.

Etkinlikte Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından su, adımsayar, sağlıklı yaşam ve fiziksel aktivite ile ilgili broşürler dağıtıldı. Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Fatih Mehmet Aslan da, katılımcılara yeterli dengeli beslenme ve düzenli fiziksel aktivitenin sağlık için önemi konularında bilgilendirme yaptı.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Diyarbakır Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title