Haberler

Sağlık İçin Yürüyenlere Çekilişle Tablet Bilgisayar Verildi

Sağlık Bakanlığı’nın “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında Eskişehir Halk Sağlık Müdürlüğü önderliğinde gerçekleştirilen yürüyüşte, çekilişe katılan vatandaşlara kura ile tablet bilgisayar dağıtıldı.

Sağlık Bakanlığı'nın "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı" kapsamında Eskişehir Halk Sağlık Müdürlüğü önderliğinde gerçekleştirilen yürüyüşte, çekilişe katılan vatandaşlara kura ile tablet bilgisayar dağıtıldı.

Eskişehir Sağlık Müdürlüğü'nün, vatandaşları düzenli olarak fiziksel aktivite yapmaya teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdikleri sağlık yürüyüşleri son hızıyla devam ediyor. Bugün saat 16.30'da Vilayet Meydanı'nda ilk olarak yürüyüşe isimlerini yazdırıp, çekiliş için numara aldılar. Ardından meydandan yürüyüşe başlayan yaklaşık 300 kişilik ekip ellerinde pankartlar ile sırasıyla, Şehitlik Caddesi, Eğitimciler Caddesi'ne geçip son olarak da Vilayet Meydanı'na geri döndüler.

Ardından Vilayet Meydanı'nda tablet bilgisayar çekilişi için kavanozun içine sayıların yazılı olduğu kağıtlar konuldu. Kura çekimlerinde tablet bilgisayarları Çevre Sağlığı Teknisyeni Nihat Gültekin, Gençlik Danışma Merkezi'nden Serap Bilgen ve sağlık personeli İsmail Erkul almaya hak kazandı. Burada gerçekleşen kura çekimi ile şanslı 3 kişiye tablet bilgisayarları Vali Yardımcısı İsmail Küreci ve İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu tarafından teslim edildi.

Yürüyüşe, Vali Yardımcısı İsmail Küreci, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu, Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri çalışanları, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) üyeleri, 112 Acil Servis çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Eskişehir Türkiye Küreci Yerel Haberler

title