Haberler

Sağlık Çalışanlarının Halı Saha Turnuvası Sona Erdi

Sağlık-Sen Tekirdağ Şubesi’nce 10 Ekim 2015’te başlayan ve bu yıl 2’ncisi düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Sağlık-Sen Tekirdağ Şubesi'nce 10 Ekim 2015'te başlayan ve bu yıl 2'ncisi düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Sağlık Bakanlığına bağlı kuruluşlar ve Namık Kemal Üniversitesi hastane çalışanlarından toplam 17 takımın katılımıyla başlayan turnuva grup müsabakaları ardından eleme usulü ile devam etti. Geçen yılki turnuvanın şampiyonu Tekirdağ Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi arasında oynanan turnuva final maçı adeta nefes kesti. Normal süresi 5-5 sona eren müsabakada direkt penaltı atışlarına geçildi. Penaltılar sonrası rakibine 9-7'lik üstünlük sağlayan Tekirdağ Devlet Hastanesi futbol takımı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da turnuvayı şampiyon olarak bitirmiş oldu.

Maç sonunda 1'incilik kupasını Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Seyit Ali Güöüştaş ve Tekirdağ Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm.Dr.Atakan Eren, 2'ncilik kupasını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi futbol takımına, 3'üncülük kupasını da Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm.Dr.Mustafa Dönmez Namık Kemal Üniversitesi futbol takımına takdim etti.

Şube Başkanı Hamza Öksüz, birlik, beraberlik ve kaynaşmak adına 2'ncisini düzenledikleri turnuvaya katılan herkese teşekkür etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title