Haberler

Sağlık Çalışanlarından Hastalara Ramazan Kolisi

Sağlık-Sen Tekirdağ Şubesince "Sağlıkçının Yardım Eli·" projesi kapsamında evde bakım hastalarına ramazan kolisi dağıtıldı.

Sağlık-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz, yaptığı yazılı açıklamada, her ramazan geleneksel olarak düzenlenen "Sağlıkçının Yardım Eli·" projesi kapsamında, sağlık çalışanlardan gelen desteklerle il genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi 272 aileye gıda yardımı yapıldığını bildirdi.

Öksüz, projenin daha önceki yıllarda ihtiyaç sahibi sağlık çalışanlarına yardım amaçlı olduğunu belirterek, bu yıl Tekirdağ Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi olan ve evde bakım hizmeti alan hastaların da araştırılarak ihtiyacı olanlara ramazan kolisi verildiğini belirtti.

Proje ile birçok yoksul aileyi sevindirdiklerini belirten Öksüz, " Sağlık-Sen ailesi olarak iftar sofralarımızı kardeşlerimizle paylaşmanın şükür ve huzurunu yaşadığımız gibi, geçmişten günümüze kadar ülkemizde Edirne'den Kars'a hizmet veren sağlık ordusunun neferleri olarak bizler, desteğe ihtiyacı olan vatandaşlarımızın her daim yanındayız ve iftar sofralarında da en azından sağlıkçının yardım eli kampanyamızla onlara misafir olmaktan büyük sevinç duymaktayız. Bu vesileyle yardımda bulunan veya bulunamayan değerli sağlık çalışanlarımızdan, destek olanlara teşekkür ediyor ve bütün İslam alemine hayırlı ramazanlar diliyorum. Allah yardımlarınızı kabul etsin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title