Haberler

Sağlık Çalışanlarına Rapor Programı Eğitimi Verildi

Rize'de, sağlık çalışanlarına "E Ödenek Elektronik Rapor Programı" konusunda eğitim verildi.

Rize'de, sağlık çalışanlarına "E-Ödenek Elektronik Rapor Programı" konusunda eğitim verildi.

Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastanesi Eğitim Salonu'nda düzenlenen eğitimde, sağlık çalışanlarına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı uzman ekipleri tarafından program hakkında sunum yapıldı.

Eğitime, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastanelerde görev yapan yönetici, doktor, bilgi işlem çalışanları ve diğer çalışanlar ile aile hekimleri katıldı.

Rize İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül, sağlık tesislerinde yaşanılan sıkıntıların önüne geçmek, vatandaşa daha kaliteli, sağlıklı ve etkin bir hizmet sunmayı amaçladıklarını belirterek, "Bu kapsamda E-Ödenek Elektronik Rapor Programı konusunda eğitim planlanmış ve sağlık tesislerinde görev yapan sağlık çalışanlarına E-Sevk, E-Rapor ve E-Sağlık konularında bilgiler verildi" dedi.

Sünbül, eğitimde bilgilendirmenin yanı sıra sistemin kullanımı, yaşanılan sorunlar ve eksikliklerin nasıl giderileceği gibi bir çok konuda da bilgilendirme yaptıklarını söyledi. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title