Haberler

Sağlık Çalışanları Futbol Turnuvası Başladı

Tekirdağ Tabip Odası tarafından "14 Mart Dünya Tıp Bayramı" etkinlikleri kapsamında kamu ve özel sağlık kuruluşlarında çalışanların katılımı ile düzenlenen halı saha futbol turnuvası başladı.

Tekirdağ Tabip Odası tarafından "14 Mart Dünya Tıp Bayramı" etkinlikleri kapsamında kamu ve özel sağlık kuruluşlarında çalışanların katılımı ile düzenlenen halı saha futbol turnuvası başladı.

Sağlık Çalışanları Futbol Turnuvasının açılışı, Değirmenaltı Mahallesi'ndeki halı sahada Çorlu Ağız Diş Sağlığı Merkezi ile Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü maçıyla yapıldı.

Turnuvanın açılış maçında Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları tarafından akılcı antibiyotik kullanımına dikkat çeken pankart açıldı.

İl Sağlık Müdürü Mustafa Dönmez, yaptığı açıklamada, turnuvanın kaynaşma imkanı sağladığını ifade ederek, "Bu soğuk havada buraya gelen tüm sağlık çalışanları arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu turnuva vesilesiyle de akılcı ilaca dikkat çekelim dedik. 'Akılcı antibiyotik kullanalım, gerekmedikçe kullanmayalım' mesajını bu platformda da vermek istedik." dedi.

Turnuva koordinatörü İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zafer Soykırlı da turnuvaya toplam 16 takımın katıldığını, bu takımların 4 grupta mücadele edeceğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar öncelikle çeyrek final oynayacaklar, çeyrek finali aşanlar yarı final oynayacaklar ve final maçıyla turnuva son bulacak. 11 Mart akşamı burada şampiyon belli olacak, daha sonra 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ödül töreninde turnuvanın kazananlarına ödülleri verilecek."

Tekirdağ Tabip Odası Genel Sekreteri Ebru Atilla ise her sene 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde sağlık çalışanlarının katılımıyla halı saha futbol turnuvası düzenlediklerini ve bunun bir gelenek haline geldiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

İl Sağlık Müdürlüğü Tıp Bayramı Tekirdağ 14 Mart Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title