Haberler

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Edirne'de

Müezzinoğlu: "Üçüncü havaalanından Almanya'nın rahatsız olmasını anlıyorum.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Üçüncü havaalanından Almanya'nın rahatsız olmasını anlıyorum. Kanal İstanbul'dan İngiltere'nin rahatsız olmasını anlıyorum.  Ey CHP, Türkiye'nin büyümesinden, gelişmesinden sen niye rahatsız oluyorsun" dedi.

Müezzinoğlu ve AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Ahmet Günşen, açık kasa panalevanla Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki vatandaşları selamladı, şehir turu attı.

Daha sonra Havsa ilçesine geçen Müezzinoğlu, açık hava düğün salonunda, partisince düzenlenen programda, 30 Mart Pazar akşamı milli iradenin kanacağını, tuzak kuranların kaybedeceğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kadrolarının milletle beraber yürüdüğünü belirten Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Biz milletle beraber siyaset yapıyoruz. Millet ne istiyorsa onu yapıyoruz. Biz asla tuzak kuran olmadık, millete tezgah kuran olmadık, milletin hak ve hukukunu zedeleyen olmadık. Milletle beraber yürüdük. Milletle beraber yürümeye devam ediyoruz. 11 yıldır her alanda AK Parti marka değeri olan bir parti oldu. Neyle, hizmetleriyle. Yol yapmak AK Parti'nin işi. Tünel yapmak AK Parti'nin işi. Köprü yapmak AK Parti'nin işi. Tüp geçit yapmak AK Parti'nin işi. Havaalanı yapmak AK Parti'nin işi. Hastane yapmak AK Parti'nin işi. Ambulans ve ambulans uçaklar... Evet bütün bunları AK Parti yaptı. Recep Tayyip Erdoğan yaptı."

Müezzinoğlu, Türkiye'de yapılanlardan rahatsızlık duyanlar olduğunu vurguladı. Yaptıkları hizmetlerden diğer ülkelerin rahatsız olabileceğini dile getiren Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Üçüncü havaalanı yapıyoruz Almanya rahatsız oluyor. Kanal İstanbul yapacağız İngiltere rahatsız oluyor. Üçüncü köprü yapacağız Avrupa rahatsız oluyor. Bu kardeşiniz, milletvekiliniz, sizin hemşehriniz, sağlık bakanınız şehir hastaneleri yapacak. Cumhuriyet Halk Partisi rahatsız oluyor. Üçüncü havaalanından Almanya'nın rahatsız olmasını anlıyorum. Kanal İstanbul'dan İngiltere'nin rahatsız olmasını anlıyorum.  Ey CHP, Türkiye'nin büyümesinden, Türkiye'nin gelişmesinden sen niye rahatsız oluyorsun."

-"Sizin imkanlarımız değil, aklınız kıt"

Müezzinoğlu, CHP'li bir belediye başkanının kendisine, "Sayın bakanım yapamıyoruz. Ne yapalım imkanlarımız kıt" dediğini, kendisinin de cevaben, "Sizin imkanlarımız kıt değil, aklınız kıt aklınız. Vizyonunuz kıt" dediğini ifade etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, birçok problemi olan İstanbul'a Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda hiç kıt imkanlardan bahsetmediğini dile getiren Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"İstanbul'un zenginlikleri bu millete yeter de artar bile dedi. Istranca dağlarından su getirdi İstanbul'a ey kıt akıllılar. Sizde akıl yok. Sizde vizyon yok. Sizde millet derdi yok. Biz iktidar olduğumuzda da '2003'te ocak ayında maliye iflasta' dediler. Şubat, mart aylarında 'Memur maaşları ödenemeyecek' dediler. Kim dedi, kıt akıllılar dedi kıt akıllılar. Recep Tayyip Erdoğan ne dedi, 'Bu milletin imkanları, bu milletin zenginlikleri, bu millete yeter de artar bile dedi."

Müezzinoğlu daha sonra Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odasında, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Müezzinoğlu Ak Parti Almanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title