Haberler

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Antalya'da

Bakan Müezzinoğlu: "Sizin adınıza tuzak kuranların tuzağını bozmaya var mıyız? O tuzağa onları düşürmeye var mıyız? Pensilvanya'ya buradan güçlü bir selam göndermeye var mıyız? İnşallah herkes dersini alacak, inşallah AK Parti de 30 Mart akşamı sandıktan yine ödül alan olacak" "Sayın Kılıçdaroğlu SGK Genel Müdürüydü, Allah onlara da akıl fikir versin.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Sizin adınıza tuzak kuranların tuzağını bozmaya var mıyız? O tuzağa onları düşürmeye var mıyız? Pensilvanya'ya buradan güçlü bir selam göndermeye var mıyız? İnşallah herkes dersini alacak, inşallah AK Parti de 30 Mart akşamı sandıktan yine ödül alan olacak" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Döşemealtı ilçesinde AK Parti seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, önemli bir tarihi dönemecin arefesinde olduklarını kaydetti. 30 Mart'a 27 gün kaldığını bildiren Müezzinoğlu, gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

AK Parti kadroları olarak tek bir anlayışla millete hizmet ettiklerini dile getiren Müezzinoğlu, Döşemealtı ilçesinin 5 yılda çok geliştiğini kaydetti.

Türkiye genelinde de önemli yatırımlar yapıldığını, sağlık alanında çok farklı bir noktaya gelindiğini anlatan Müezzinoğlu, vatandaşların kolaylıkla ve engelsiz bir şekilde sağlık hizmetlerine ulaşabildiklerini belirtti. İnsanların istediği eczaneden ilaç alabildiklerini, aile hekimine gidebildiklerini, her türlü teknolojik imkandan yararlanabildiklerini ifade eden Müezzinoğlu, daha iyi hizmet edebilmek için gayret ettiklerini vurguladı.

"İnşallah onlara da duamıza 'amin' demek nasip olur"

Müezzinoğlu, 2002 yılında ülkenin toplam ambulans sayısının 634 iken, bugün bin 250'ye ulaştığına işaret ederk, şunları söyledi:

"Sayın Kılıçdaroğlu, SGK Genel Müdürüydü. Allah onlara da akıl fikir versin. Allah onlara da millet ve halkla yürüyebilmeyi nasip etsin. O zaman ülke de millet de kazanacak, onlar da kazanacak. İnşallah onlara da bizim duamıza 'amin' demek nasip olur. Yoksa bu gidişle nasip olmayacak. Çünkü tek bir dertleri var; iftira atmak, dedikodu yapmak, fitne fesat üretmek, millete tuzak, tezgah kurmak, millete zulmetmek ama AK Parti hizmet hizmet üretiyor. 'Amerika'da ne varsa Türkiye'de de o olacak, Londra'da ne varsa Antalya'da da o olacak' diyerek ülkeye ve millete hizmet ediyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu, döneminde acaba rüyasında görse ambulans uçaklara inanabilir miydi? Ambulans helikopterleri rüyasında görebiliyor muydu? Şimdi ambulans uçak ve helikopterimiz var. Artık her noktaya ulaşabiliyoruz."

"Muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o yola lafla gidilmez"

Antalya'ya bin yataklı şehir hastanesi kazandıracaklarını belirten Müezzinoğlu, Antalya'nın sadece güneş, sahil, kum turizmi değil, sağlık turizminin merkezi olacağını dile getirdi. Müezzinoğlu, "Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi; bize vasiyet olarak bıraktığı cümle 'Türk milletine muasır medeniyet seviyesinin üzerinde bir yer yakışır'. Muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o yola lafla gidilmez, iftirayla gidilmez, dedikoduyla gidilmez, gece gündüz demeden çalışarak gidilir. Dünyayı takip edilerek gidilir. İnşallah Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gidilir" diye konuştu.

AK Parti olarak kendilerine düşeni iyi yapmaya çalıştıklarını, milletin de üzerine düşen görevi bugüne kadar iyi yaptığını ifade eden Müezzinoğlu, 2002'de ilk seçime girdiklerinden bugüne kadar milletin her zaman yanlarında olduğunu, bütün tuzakları, tezgahları, planları bozduğunu anlattı.

Bugün yapılan tezgahların, planların bugüne ait olmadığını, AK Parti kurulduğu tarihten itibaren kurulduğunu kaydeden Müezzinoğlu, "2002 seçimlerinde genel başkanımızı, 'milletvekili olamazsın' diye listelerden çıkardılar ama ne oldu, millet 'Ben Recep Tayyip Erdoğan'a inanıyorum' dedi, 'kadrolarına güveniyorum' dedi. Recep Tayyip Erdoğan'ın partisini tek başına iktidar yaptı mı? O iktidarı devam ettirdi mi, yüzde 50'lilere çıkarttı mı? İnşallah şimdi artık yeni bir basamak var. Yüzde 55'in üzerindeki bir hedefe doğru Döşemealtı hazır mı? Biz de hizmete hazırız" dedi.

Her türlü hizmette, özellikle sağlıkta engel, bahane tanımadıklarını, en güzel hizmetleri vatandaşlarla buluşturduklarının altını çizen Müezzinoğlu, vatandaşlara şöyle seslendi:

"Sizin adınıza tuzak kuranların tuzağını bozmaya var mıyız? O tuzağa onları düşürmeye var mıyız? Pensilvanya'ya buradan güçlü bir selam göndermeye var mıyız? İnşallah herkes dersini alacak, inşallah AK Parti de 30 Mart akşamı sandıktan yine ödül alan olacak. Milletin ödülünü alacak. 'Hadi bakalım Recep Tayyip Erdoğan, koşmaya devam. Hadi bakalım AK Parti, çalışmaya devam. Hadi bakalım Menderes Türel' diyecek Döşemealtı. İnşallah Antalya şunu gördü; Birileri eserleriyle birileri iftiralarıyla konuşur. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Hani bir söz var ya; 'Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri'. Biz eserlerle konuşuyoruz. Allah gecinden versin, Kılıçdaroğlu bu dünyadan göçtüğünde hangi eseriyle konuşulacak, iftira eserleriyle mi? Burada bir 'Hoca bilir' diyorlar. Hoca ne bilir, 5 yıldır ne gösterdi, hangi eseriyle konuşulacak."

Müezzinoğlu, elbirliği, güçbirliği ile daha güçlü Türkiye'ye doğru yürüdüklerini ifade ederek, herkesin iftira atmadan, dedikodu üretmeden çalışmasını istedi. Müezzinoğlu, 30 Mart seçimleri için de destek istedi.

Bakan Müezzinoğlu, seçim bürosunun açılışını yaptıktan sonra ilçede fidan dikim törenine katıldı. Fiden diken Müezzinoğlu, "Antalya'da da bir dikili ağacımız olsun" şeklinde espri yaptı. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Ak Parti Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title