Haberler

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Evet o tuzak kuranlar, milli iradeyi idam sehpasında sallandıranlar, milli iradeyi darbelerle ezip geçenler, 28 Şubat'ta başörtülülere, öğrencilerimize, millete zulmedenler şunu artık iyi bilsinler ki Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Evet o tuzak kuranlar, milli iradeyi idam sehpasında sallandıranlar, milli iradeyi darbelerle ezip geçenler, 28 Şubat'ta başörtülülere, öğrencilerimize, millete zulmedenler şunu artık iyi bilsinler ki Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

Müezzinoğlu, merkez Yıldırım ilçesindeki Yıldırım Cazibe Merkezi bünyesinde kurulan lunaparkın açılış törenine katıldı. Törende konuşan Müezzinoğlu, vatandaşlardan 7 Haziran'daki seçimlerde istikrarın sürmesi, büyümenin devam etmesi, Türkiye'nin çok daha iyi yerlere gelmesi için AK Parti'ye oy vermelerini istedi.

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana gençlere, karınlara ve millete güvendiğini vurgulayan Müezzinoğlu, "Birileri bu millete inanmıyor, birileri bu millete güvenmiyor. Birileri mesajı ya yurt dışından alıyor ya belirli güç odaklarından alıyor. AK Parti kurulduğu gün Recep Tayyip Erdoğan millete; 'AK Parti milletin partisidir' dedi. AK Parti belirli güç odaklarına güvenerek kurulmadı. Sermayeye, medyaya güvenerek kurulmadı. Pensilvanya'ya güvenerek kurulmadı" diye konuştu.

Müezzinoğlu, dönemin AK Parti Genel Başkanı, şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partinin kurulduğu gün, " Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dediğini kaydederek, "Evet o tuzak kuranlar, milli iradeyi idam sehpasında sallandıranlar, milli iradeyi darbelerle ezip geçenler, 28 Şubat'ta başörtülülere, öğrencilerimize, millete zulmedenler şunu artık iyi bilsinler ki Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" değerlendirmesinde bulundu.

- "Her bir yaşta 1 milyon 200 bin gencimiz var"

Konuşmasında gençlere de seslenen Müezzinoğlu, AK Parti olarak Anayasa değişikliğine giderek 30 olan milletvekili seçilme yaşını önce 25'e düşürdüklerini, şimdi ise seçilme yaşının 18'e indirilmesi için çalıştıklarını anlatarak, şunları söyledi:

"18 yaşında milletvekili olabilsinler diye Anayasa değişikliği teklifini yaptığımızda MHP'nin genel başkan yardımcısı çıktı, yanına da iki tane genci almış, 'Çoluk çocukla siyaset mi yapılır' dedi. Bakınız bu ülkede her bir yaşta 1 milyon 200 bin gencimiz var. 18 yaşında 1 milyon 200 bin genç var. 22 yaşında 1 milyon 200 bin genç var. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 65-70 yaşında 50 tane, onların yanında bir tane 22 yaşında, 1 tane 23 yaşında, 1 tane 24 yaşında gençler olsa Türkiye'nin vizyonu değişir. O gençler tecrübe kazanır. Bir taraftan 'Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın' diyoruz ama utanmadan sıkılmadan 'çoluk çocuğun TBMM'de ne işi var' diyorlar. CHP de MHP de gençlere inanmıyor güvenmiyor. Sevgili genç kardeşlerim bakın 18 yaşını dolduranlar ilk defa oy kullanacaksınız. 19, 20, 21 yaşında olanlar, geçen yıl da kullandınız. Bu milletin kaderiye ilgili sorumluluklarınızı ne olur bir an önce öne alın."

Bakan Müezzinoğlu, Bursa için daha büyük hizmetleri hayata geçireceklerini, Şehir Hastanesinin temelini 2 yıl gecikmeyle de olsa geçen hafta attıklarını anımsattı.

Şehir hastanesinin 2017 yılında hizmete gireceğini vurgulayan Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"2 yıl geciktik. CHP önce yürütmeyi durdurma kararı için, sonra yasal düzenlemelerimizi Anayasa Mahkemesi'ne götürerek iptal etmeye çalıştı, bizi engelledi. Esasında bizi engellemiyor, milletin hakkettiği hizmetlerin gelmesini engelliyorlar. Çünkü bu milleti hizmete layık görmüyorlar. Bu millete dünya milletleri gibi, çağdaş, medeni ve modern hizmetlere layık görmüyorlar. Eski Türkiye'yi istiyorlar. Eski Türkiye, millet sürünsün, onlar sefa sürsün ama artık yağma yok. Millet yaşayacak, millet geleceğe umutla bakacak. Biz de milletin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Sizler bize sahip çıktığınız sürece, milletle beraber olan yolculuğumuzu inşallah çok daha iyi noktalara taşıyacağız. Bundan sonra artık Recep Tayyip Erdoğan sağ olduğu sürece, AK Parti var olduğu sürece milletçe başımız dik alnımız açık, Almanya'da ne varsa Türkiye'de de olacak."

Konuşmanın ardından Müezzinoğlu, kurdelesini kestiği lunaparkı gezdi.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Müezzinoğlu Ak Parti 28 Şubat Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title