Haberler

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Kırşehir'de Sahur Yaptı

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kayseri dönüşü karayolu ile geldiği Kırşehir'de incelemelerde bulunarak sahur yaptı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kayseri dönüşü karayolu ile geldiği Kırşehir'de incelemelerde bulunarak sahur yaptı.

Kırşehir Belediyesinin çalışmalarını yerinde gören Bakan Müezzinoğlu, Çılgın proje 'Kent Park'da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kayseri dönüşü Kırşehir'e gelen ve Cacabey Meydanında Vali Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya ve Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından karşılanan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, vatandaşlarla sohbet ederek Kırşehir Belediyesi tarafından ramazan ayı dolayısı ile açılan esnaf stantlarını gezdi. Esnaflarla sohbet ederek onların ikramlarından tadan Bakan Müezzinoğlu, Cumhuriyet Tarihinin tek külliye projesi olan Ahi Evran Külliyesini gezerek Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'den mimari ve projenin detayları bilgisini alarak dua etti.

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak ve AK Parti Teşkilatı ile birlikte yapımına başlandığında hayal olarak adlandırılan ve Kırşehir Belediye Başkanının 'Çılgın Proje' dediği kent park da incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, burada yaptığı incelemelerin ardından ağalar konağına geçerek sahur yaptı.

Kırşehir'de yaptığı sahurun ardından hatıra fotoğrafı çektiren Bakan, Kırşehirlilerle sohbet ederek Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için dua istedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Özdemir Çakacak Kırşehir Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title