Haberler

Sağlık Bakanı 182'ye Telefonla Ulaşıp Randevu Alamadı

Güncelleme:

Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'de seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği hasta randevu çağrı merkezinden Alo 182'yi aramasına rağmen ulaşamadı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'de partisinin seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği, hasta randevu çağrı merkezinden 'Alo 182'yi aramasına rağmen ulaşamadı.

"ARIYOR AMA ULAŞAMIYORUM"

Bakan Müezzinoğlu bugün AK Parti belediye başkan adayı Ahmet Günşen ile birlikte esnaf ziyareti ardından bakanlığa bağlı çağrı merkezine gitti. Partililer ile birlikte merkezi gezen ve çalışanlarla bir süre sohbet eden Bakan Mehmet Müezinoğlu, telefonla merkezi arayarak randevu almak istedi. Bakan telefonla tüm aramalarına rağmen çağrı merkezine ulaşamadı. Müezzinoğlu, çağrı merkezinde çalışan görevlilere dönerek, "Arıyor, ama ulaşamıyorum." dedi.

HASTAYA RANDEVU VERİP SOHBET ETTİ

Bakan Mehmet Müezzinoğlu'nun kendi cep telefonundan arayıp ulaşamadığını gören danışmanları kendisine başka telefon uzattı. Kendisine uzatılan telefondan da 182 çağrı merkezine ulaşıp randevu alamayan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, bu sırada merkezi arayan ve kalp ritim bozukluğu hastası olduğunu söyleyen Mücella isimli bir kadın ile sohbet ederek randevu verdi.

Gelen çağrılara yanıt veren personeli bir süre izleyen Bakan Müezzinoğlu daha sonra çalışanlarla birlikte yemek yedikten sonra merkezden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Ahmet Günşen Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

vatandaşmfc1950@hotmail.com:

Sağlık bakanına şikayet etsin. :)))

23
0
yanıtYanıtla
sssikm_85@hotmail.com:

puahahahahahahah bide bakan olmuş ya yuhh

19
4
yanıtYanıtla
sonmezsssonmezdag@hotmail.com:

bunlarin herseyi boyle sahde laf cok icrat yok yapdik yapacagiz 11 yilda hirsizlikdan baska birsey yaapmadilar

16
1
yanıtYanıtla
asdsilasila2001@mynet.com:

kimse demiyoki çıksa nolcak 5 dakika telefonda tutuyo kaç tl gidiyo haberi olan varmı 10mu 20mimi 30mu yazıkya acil servis gibi bedava yapsında faki fukarada arasın operatör zengin oluyo bumu anlayış ulan adam zaten kı kanaat geçiniyo bide bundan geçiriyolar 10 sene öncesi bu yoktu ama olanda bu kadar geçirmiyodu yol yaptı helal hastane yaptı helal demi peki ötv öiv bunlar nolcak depremde yara sarmak için ötv geldi kaldı tatlı geldi tabi kimse demez 10 sene öncesi ekstra millete geçiyo bu geçenle yol oluyo demiyo sadece agzını açmış yiyo

13
1
yanıtYanıtla
AGREMONagremon@hotmail.com:

Dünyanın en iyi işleyen hasta kabul sistemi ve hasta kabul oranı Türkiye'de. Avrupa ve Abd değil hastalarına bakmayı, maalesef kabul dahi etmiyor. Bazı şeyleri dünyadaki devlet hastaneleri ile kıyaslamak gerekir, özel Cleveland kliniğiyle değil tabii. İnsanın en önemli zaaflarından biri, sevdiğinde kusur, sevmediğinde meziyet görmemesidir. Cari hükümetin sevapları günahları tabii ki olaiblir ama sağlık ve sosyal politikalar (kadınlar için pozitif ayrımcılık ve çocukların bakım, rehabilitasyon ve hastane işleri) dünyada mükemmel.

1
9
yanıtYanıtla
ali yaşaryorgun_bey42@hotmail.com:

sistem güzede cok zor oluyor

3
3
yanıtYanıtla
yorumyorum@hotmail.com:

ben daha dün hastane randevusu aldım yuh habere bak seçim haberi

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title