Haberler

Sağlam: "Gelenler Gidenlerden Daha Kaliteli"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sezon öncesi takımdan ayrılan oyunculardan daha kaliteli isimleri kadrolarına kattıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Milli maçtan sonra bazı oyuncularımız erken geldi, bazı oyuncularımız geç geldi. Luis ve Stoch'un katılımı ile bugün ilk kez tam kadroyuz. Geçtiğimiz sezondan yaklaşık ilk 11'de oynayan 8 oyuncusunu kaybetmiş, bunların yerine de iddialı bir şekilde söylüyorum, en az onlar kadar kaliteli hatta bazı bölgelerde takımdan ayrılan oyunculardan daha kaliteli ve yetenekli oyuncuyu takımın içine koyduk. Çok kaliteli bir kadro oluşturduk. Ama tabi çok iyi oyuncuların bir arada olması üst düzey bir performans için çok yeterli olmuyor. Bunları birbirini destekleyen, birbirini anlayan ve birbirine katkı sağlayan bir grup haline getirip takım olgusu içinde performansı oluşturacak şekilde organize edemezseniz ne kadar iyi oyuncu alırsanız alın başarılı olma şansınız yok. Biz kadroyu bir araya getirdik ama bu kadronun iyi bir takım olması için inşallah Cumartesi ortaya koyacağımız iyi mücadele ve iyi bir sonuçla takım olma sürecini en az süre içinde gerçekleştirmek istiyoruz. Bundan sonra da ligin üst sırasıyla alakalı ki bu haftaki maçın önemini o yüzden ortaya koyuyorum, bu hafta alacağımız üç puanla bu süreci kısaltıp, alacağımız ivme ile ligin üst sıralarına yavaş yavaş çıkmaya çalışacağız" dedi.

"ÜÇ PUAN ALIP, MORAL BOZUKLUĞUNU ATACAĞIZ"

Cumartesi günü oynayacakları Gençlerbirliği maçının önemine de değinen Sağlam, "Taraftarımızın da oluşturacağı atmosferle bizim için çok önemli üç puanı alıp, hem camiamız üzerindeki moral bozukluğu ve takımdaki üç haftalık olumsuzluğu ortadan kaldırıp, bir an önce özgüveni elde etmek istiyoruz. Sivok'un bir sakatlığı var. Luis'in arka adalesinde sorun var ama inşallah bunu maça kadar çözmeye çalışacağız. Josue'nin kart cezası var. Necid takımla çalışmaya başladı. Fiziksel bazı sıkıntıları var ama ben Cumartesi günü kime görev verirsek verelim, üst düzey fedakarlık, takım için mücadele eden anlayışla oynayıp, taraftarımıza camiamıza sezonun ilk galibiyetini armağan edeceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ertuğrul Sağlam Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title