Haberler

İstifa Tezahüratları Ertuğrul Sağlam'ı Ağlattı

Güncelleme:

Bursaspor'un Eskişehirspor'u 2-0 yendiği maçta tribünlerden yükselen "istifa" tezahüratlarına üzülen Ertuğrul Sağlam, yedek kulübesinde ağladı.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-0 galip geldikleri Eskişehirspor mücadelesinde istifaya davet edilmesine tepki gösterdi. Sağlam, "Bu kadar vefasızlık, vicdansızlık olmaz. Çok sinirliyim" dedi.

İSTİFA SESLERİ

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Eskişehirspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Mücadelenin son bölümlerinde yeşil-beyazlı taraftarlar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve başkan Recep Bölükbaşı'nı istifaya davet etti.

"BU KADAR VİCDANSIZLIK OLMAZ"

İstifa seslerinin ardından gözyaşlarına hakim olamayan Sağlam, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı. Bursa'nın Bursaspor'un kendisinde farklı bir yeri olduğunu ifade eden genç çalıştırıcı, "Büyük bir başarıyı yakaladık. Şampiyonlar Ligi oynadık. 3. olduk, kupa finali oynadık. Avrupa kupalarının hepsini yaşadık. Bursaspor 5. büyük olarak anılmaya başladı. Bunların hepsi bizim dönemimizde gerçekleşen şeyler. Benim hayatımda da bunların önemli yeri var. Gerçekten Bursaspor'un başarısını isteyen insanlar içinde bunlar önemli. Bugün yapılanlar ufak bir kesim değil. Ufak bir grup olmadığı için üzüldüm. Bu kadar vefasızlık, vicdansızlık olmaz. Çok sinirliyim" dedi.



Ertuğrul Sağlam taraftarların istifa tezahüratlarına karşılık 'bekleyin' işareti yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (108)

Turkiyem.:

Küfür, kavga, pislikten başka bişiy bilmeyen bursa taraftari ertugrul hoca size fazla. Sizde 1. Lige fazlasiniz.

70
4
yanıtYanıtla
harputlu 23:

ERTUĞRUL GİBİ KALİTE BİR İNSANIDA AĞLATTINIZ YA . .

62
3
yanıtYanıtla
HALİS ÖZKAHYA:

BASARISIZSIN ERTUGRUL SAGLAM ONURUNLA İSTİFA ETMEN LAZIM

9
53
yanıtYanıtla
AliMobil-IOS:

Adamdir Ertuğrul adam!!

57
0
yanıtYanıtla
HalillllMobil-IOS:

Lan hoca giderse küme düşersiniz

52
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ:

Adamsın Ertuğrul Hoca BEŞİKTAŞA GEL.

48
4
yanıtYanıtla
DEDENiZ DiYORKi,,,,,,:

ertudrul saglami istifaya cagiranlar, , kesin pkk, lidir veya ermeni veya yahudidir, , ertugrul saglam cok saglam bir imana ve düzgün bir karaektere sahib öz be öz türk evladidir, , bursaspor icin ilerliyen günlerde citayi yükseltecektir.

42
10
yanıtYanıtla
Ali dilmen:

Ulan bursalılar hepinizi toplasak bir ertuğrul sağlam eder misiniz merak ediyorum

44
3
yanıtYanıtla
Yaw he he Mobil-IOS:

Adam gibi adam Ertuğrul sağlam.. Ulan adam daha ne yapsın size hayırsızlar

47
0
yanıtYanıtla
adam:

adam gibi adam ERTUĞRUL SAĞLAM.

44
1
yanıtYanıtla
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title